Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Geen toegang tot Ticketmaster via VPN?

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Heb je geen toegang tot Ticketmaster via VPN?

Het deblokkeren van websites zoals Ticketmaster is een van de drie meest aanbevolen opties bij VPN City. Op Livenation.com of op Facebook. Ook kunt u via de website kaartjes bestellen of aan de kassa verkopen. Wanneer u verbinding maakt met de juiste VPN-aanbieder, duurt het slechts een paar minuten voordat u toegang heeft tot internet op computers, tablets en mobiele telefoons.

Waarom blokkeert Ticketmaster mijn toegang?

Als u binnen 24 uur of binnen drie seconden op één dag meer dan 1000 pagina’s van onze website bezoekt.

Blokkeert Ticketmaster IP-adressen?

Duizenden tickets kunnen worden geblokkeerd als gevolg van het gevecht van Ticketmaster met een softwarebot die grote blokken tickets probeert te stelen via software die zich door webbeveiligingsprotocollen heen weeft.

Waarom kan ik Ticketmaster niet openen?

Het probleem kan worden veroorzaakt doordat uw browser te vaak wordt vernieuwd, waardoor u geen tickets kunt kopen. Deze tickets worden door onze systemen opgepikt en denken dat het een bot is, een geautomatiseerd programma, dat ze probeert vast te leggen. Bots herkennen elkaar automatisch.

Waarom kan ik Ticketmaster niet gebruiken?

Wanneer u inlogt, is uw derde of vierde apparaat of browser vereist. Uitloggen. Nadat u de geschiedenis van uw browser en de cookies heeft gewist, kunt u vervolgens inloggen op een tweede scherm. Als u een mobiel apparaat gebruikt dat niet via Wi-Fi met internet is verbonden, dient u contact op te nemen met het datanetwerk van uw mobiele provider.

Wat is de beste browser voor Ticketmaster?

Is er een actuele versie van Chrome? Bekijk het hier.

Hoe lang blokkeert Ticketmaster?

Er was een tijdelijke 24-uurssluiting.

Wat moet je doen als Ticketmaster denkt dat je een bot bent?

Het wijzigen van uw IP-adres om bij Ticketmaster te komen, gebeurt wanneer het denkt dat iemand anders uw adres in bots of bots gebruikt. In dit geval kan er geen toegang tot Ticketmaster, Livenation en tickets worden verleend. Voor uw Amazon.com- of andere betaalaccount heeft u een schoon IP-adres nodig dat niet door bots is gebruikt.

Werkt VPN op Ticketmaster?

De meest aanbevolen optie is de deblokkeerservice van VPN City, die de website van Ticketmaster deblokkeert. www.livenation.com. YouTube en Livenation.net. Om tickets te kopen, ga naar de ticketpagina of voer een code in. Het beste aan het gebruik van een VPN of Virtual Private Network op www.com is dat je er toegang toe hebt vanaf computers, tablets en mobiele telefoons; Op voorwaarde dat u een verbonden VPN krijgt.

Is het legaal om een ​​IP-adres te blokkeren?

Wat zijn de juridische implicaties van IP-blokkering? IP-adressen kunnen wettelijk niet worden geblokkeerd. Het blokkeren van een IP-adres om verbinding te maken met websites is volgens Amerikaans en buitenlands recht een overtreding van de Computer Fraud and Abuse Act (CFAA), na een uitspraak van de Amerikaanse Federal Circuit Judge Charles Breyer.

Kun je een IP-adres deblokkeren?

Voer het adres in dat u wilt blokkeren in het IP-adresveld en klik vervolgens op de knop Toevoegen. U kunt een IP-adres uit de lijst verwijderen door erop te klikken naast het adres dat u wilt deblokkeren. Om een ​​IP-adres automatisch te deblokkeren, drukt u op de AAN-knop ernaast.

Waarom kan ik Ticketmaster niet openen?

In veel gevallen opent de Ticketmaster app niet, wat het grootste probleem is. Wacht na het upgraden enige tijd met het uitvoeren van onderhoud. Ik vermoed dat de server niet beschikbaar is, dus laat uw internetverbinding controleren.

Waarom kan ik niet inloggen op mijn Ticketmaster-account?

Als je niet kunt inloggen op je account en een van deze foutmeldingen ziet, neem dan contact op met Fan Support op[hier>HetiszeerwaarschijnlijkdatjewachtwoordnietisgeschondenendatjehetopnieuwmoetinstellenHetopnieuwinstellenvanjewachtwoordisnetzoeenvoudigdoordeinstructies[hier>tevolgenHetiszeerwaarschijnlijkdatuwwachtwoordnietisgeschondenendatuhetopnieuwmoetinstellen[hier>EsistsehrwahrscheinlichdassIhrPasswortnichtverletztwurdeundSieeszurücksetzenmüssenDasZurücksetzenIhresPasswortsistsoeinfachwiedasBefolgenderAnweisungen[here>ItisverylikelythatyourpasswordhasnotbeenviolatedandyouhavetoresetitResettingyourpasswordisassimpleasfollowingtheinstructions

Waarom zegt Ticketmaster fout?

Als de stoeltoewijzing niet overeenkomt, verschijnt er meestal een foutcode 0001 op Ticketmaster. Dit kan ertoe leiden dat de beschikbaarheid in bepaalde sectoren of locaties hoger is dan de beschikbare tickets als u meer tickets bestelt. Het is een probleem dat Ticketmaster zelf wellicht nooit zal oplossen.