Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gegevensblad Snapdragon 6 Gen 1 gelekt

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Het gegevensblad van Snapdragon 6 Gen 1 is gelekt

Tot nu toe heeft Qualcomm drie chipsets gelanceerd op basis van het 4 nm-productieproces onder het nieuwe naamgevingsschema: Snapdragon 8 Gen 1, Snapdragon 8+ Gen 1 en Snapdragon 7 Gen 1. Nu werkt het bedrijf aan een andere chipset genaamd Snapdragon 6 Gen 1. Het komende Snapdragon 6 Gen 1-specificatieblad is gelekt en onthult alle belangrijke specificaties van de chipset.

Het specificatieblad van Snapdragon 6 Gen 1 is gelekt

Dankzij de betrouwbare lekster Evan Blass weten we nu dat de aankomende chipset Snapdragon 6 Gen 1 is, een 4nm-chip met onderdeelnummer SM6450. Het ondersteunt 5G-netwerken en Qualcomms Quick Charge 4+ technologie.

De Snapdragon 6 Gen 1 SoC bestaat uit een Kryo CPU geklokt op maximaal 2,2 GHz, maar het aantal cores is nog niet bevestigd. De chip ondersteunt beeldschermen met een resolutie tot FullHD+ en een verversingssnelheid van 120 Hz. Met deze chipset kun je ook foto’s maken met een 108 MP camera.

De Snapdragon 6 Gen 1-smartphones kunnen ook 4K HDR-video’s opnemen met 30 fps en slow-motionvideo’s met 240 fps. Op het door Blass gedeelde beeld staat dat 240 FPS slow motion video-opnames gemaakt kunnen worden in 720p. U kunt het gegevensblad hieronder bekijken.

Er is dus nog geen bericht van Qualcomm over de Snapdragon 6 Gen 1. Maar het bedrijf organiseert van 15 tot 17 november een evenement in Hawaï om de vlaggenschipchip Snapdragon 8 Gen 2 te onthullen. Mogelijk krijgen we deze chipset dit jaar op de Snapdragon Summit. Maar het bedrijf kan het vóór het evenement lanceren. De komende dagen ontvangen wij hierover meer informatie. Dus blijf op de hoogte.

Zie ook: De lanceringsdatum van Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 is gelekt