Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gelekte Apple-patentnotities over een potlood van de volgende generatie met roterend element

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Gelekte Apple-patentnotities over een potlood van de volgende generatie met roterend element

De technologiegigant, Appel er gingen hele nieuwe werelden van creativiteit open met de introductie van de eerste Apple Stylus. Natuurlijk was er toen nog veel ruimte voor verbetering en innovatie, die bij de tweede generatie werd afgedekt Appel potlood bracht een gefacetteerde loop mee voor een betere grip. Bovendien heeft het een aanraakgevoelig gebied waarop iedereen kan dubbeltikken om een ​​functie in een app te activeren. Nu hebben we een zeer interessante informatie voor alle Apple-liefhebbers: de technologiegigant werkt aan een potlood van de volgende generatie met een roterend element.

Een nieuwe Apple Pencil met Sport of Rotating Element zit in de pijplijn

Een nieuwe Apple-patent Onlangs opgedoken online onthulde een nieuw idee waar het in Cupertino gevestigde bedrijf mogelijk mee speelde, een idee dat het vermogen heeft om twee vliegen in één klap te slaan.

Samengevat, Appel werkt aan het toevoegen van een ander aanraakgevoelig gebied aan de pen van de tweede generatie. Volgens recente rapporten komt er een nieuw aanraakgevoelig gebied in het midden van de pen om het aantal gebaren dat gebruikers kunnen gebruiken uit te breiden. Naast dubbeltikken op het gebied kan de gebruiker bijvoorbeeld ook met zijn vinger over het aanraakgevoelige oppervlak glijden. Het mooiste is dat het gebaar geassocieerd kan worden met een actie, zoals: Zoals het veranderen van de grootte van een penseel of het schrobben van de tijdlijn van een video en nog veel meer.

Uit het patent bleek ook dat er ook een rotatiebeweging voor het potlood mogelijk is. Het lijkt behoorlijk interessant. Twisting Element gebonden aan een bewegingssensor in de loop lijkt geweldig. Het bedrijf maakt de interne onderdelen van de Apple Pencil niet al te ingewikkeld. In plaats daarvan kiezen ze voor een conceptontwerp voor een directere aanpak op een elegante manier. Er zit ook een knop aan de bovenkant van het potlood met een ontwerp dat overeenkomt met dat van de kroon van de Apple Watch. Bovendien is het bedieningsmechanisme eenvoudig, tactiel, intuïtief en elegant.

De volgende generatie Pencil verschilt van het unibody-ontwerp en het minimalistische uiterlijk van de Apple Pencil. Het voegt echter een verfraaiing toe die nog steeds consistent is met de esthetiek van Apple. Laten we eens kijken wat Apple zijn volgende generatie pen te bieden heeft. Het hele nieuwe idee lijkt behoorlijk interessant. Laten we eens kijken, wat er daarna zal komen.

Lees ook: Specificaties, functies en prijs van de Vivo Y22s in Pakistan – PhoneWorld