Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

GlobalFoundries daagt TSMC, Nvidia, Apple, Qualcomm en meer voor de rechter

GlobalFoundries heeft juridische stappen ondernomen bij vijf verschillende rechtbanken (drie in de VS en twee in Duitsland) tegen in totaal twintig bedrijven om ervoor te zorgen dat zij verschillende van hun patenten hadden geschonden en heeft in de VS een aanvraag ingediend om de import te verbieden van alle bedrijven die hun producten gebruiken die inbreuk maken op deze patenten.

De bedrijven die betrokken zijn bij de rechtszaken zijn: Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Ltd. (TSMC), Apple, Broadcom, Mediatek, NVIDIA, Qualcomm, Xilinx, Avnet/EBV, Digi-Key, Mouser, Arista, ASUS, BLU, Cisco, Google, HiSense, Lenovo, Motorola, TCL en OnePlus.

Het ergste is TSMC, dat ervan wordt beschuldigd zestien patenten te hebben geschonden, namelijk in zijn 28nm-, 16nm-, 12nm-, 10nm- en 7nm-processen, dat wil zeggen bijna zijn hele productassortiment met uitzondering van 14nm. Volgens GlobalFoundries werd dit bereikt dankzij informatie die door anderen werd gedeeld. bedrijven die eerder met hen samenwerkten en ze vervolgens inruilden voor TSMC, al is dat niet bewezen.

GlobalFoundries heeft de Amerikaanse rechtbanken gevraagd om alle producten die door TSMC zijn vervaardigd of die een door TSMC vervaardigde chip bevatten, te verbieden. Dit omvat elke telefoon met een Qualcomm-chip, CPU’s en 3. GPU’s. Generatie van AMD, Nvidia graphics, mobiele telefoons en tablets van Apple, en nog veel meer. Het zal interessant zijn om de oplossing te zien, hoewel wij deze blokkade zeer onwaarschijnlijk achten.

Wat vindt u van deze vraag van GlobalFoundries?

Bron: Tom’s Hardware