Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Goed nieuws voor iPhone-liefhebbers, aangezien Apple de prijs van iPhone 14 mogelijk niet zal verhogen

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Goed nieuws voor iPhone-liefhebbers, aangezien Apple de prijs van iPhone 14 mogelijk niet verhoogt

Goed nieuws voor alle iPhone-liefhebbers die van plan waren de aankomende iPhone 14 te kopen. Volgens geruchten zal de iPhone 14 niet duurder worden dan zijn voorgangers. In een tijd waarin de kosten van al het andere lijken te stijgen als gevolg van de inflatie, is dit welkom nieuws. Bovendien suggereert het gerucht dat Apple ervoor heeft gekozen om de vanafprijs van de iPhone 14 op $ 799 te houden, hetzelfde als die van de iPhone 13 en iPhone 12.

Goed nieuws voor iPhone-liefhebbers, aangezien Apple de prijs van de iPhone 14 mogelijk niet verhoogt

Het is op zichzelf positief om te zien dat de prijs van een telefoon tussen de jaren stabiel blijft, maar in het geval van de iPhone 14 is het vooral positief omdat verwacht wordt dat de rest van het assortiment in prijs zal stijgen. De iPhone 13 mini, die nu met een prijs van $ 699 het goedkoopste vlaggenschip van de iPhone is, krijgt dit najaar blijkbaar geen vervolg. In plaats daarvan krijgen we naar verluidt een 6,7-inch iPhone 14 Max met een vanafprijs van $ 899.

Wat is er nieuw?

Volgens sommige andere rapporten zullen zowel de standaard Pro- als Pro Max-edities van de iPhone 14 Pro een prijsverhoging van $ 100 zien. Het gerucht gaat dat Apple belangrijke veranderingen plant, zoals: B. een nieuw ontwerp met een perforatie in plaats van een inkeping, de toevoeging van een 48 MP hoofdcamera en een display dat altijd aan staat.

Helaas zijn er niet veel geruchten over nieuwe features voor de standaard iPhone 14. Hoogstwaarschijnlijk zal Apple voor de basis iPhone 14s dezelfde A15-chipset gebruiken als de iPhone 13-serie, in plaats van een nieuwe A16-chip. We hebben echter gehoord dat de camera aan de voorkant van de iPhone 14 zal worden geüpgraded met autofocus en een groter diafragma voor betere foto’s bij weinig licht. We verwachten dat de iPhone 14-serie in september uitkomt, zoals gebruikelijk is voor de iPhone-serie.

Uitchecken? De iPhone 14 kan vertraging oplopen doordat de cameralens aan de achterzijde barst