Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google annuleert de helft van de projecten in zijn interne R&D Group Area 120

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Google annuleert de helft van de projecten in zijn interne R&D Group Area 120

Google-topman Sundar Pichai suggereerde vorige week op de Code Conference dat het bedrijf 20% efficiënter moet worden. Om deze reden heeft Google besloten het aantal projecten terug te brengen. Google heeft zojuist bevestigd dat het bedrijf projecten annuleert in zijn interne onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling genaamd Area 120.

Google annuleert de helft van de projecten in zijn interne onderzoeks- en ontwikkelingsgroep Area 120

Zie ook: Google is bezig met het upgraden van Dichtbij delen en brengt enkele andere Android-updates

Het bedrijf informeerde het personeel over een “personeelsinkrimping” die de incubator zal halveren, aangezien de helft van de teams die aan nieuwe productinnovaties werken, heeft vernomen dat hun projecten zijn geannuleerd. Het bedrijf werkte eerder aan veertien projecten in Area 120, dat is nu teruggebracht tot zeven. De medewerkers die aan geannuleerde projecten hebben gewerkt, moeten nu uiterlijk eind januari 2023 een nieuwe baan vinden binnen Google. Anders zullen ze het bedrijf moeten verlaten.

Volgens Elias Roman, hoofd van Area 120, wil de afdeling haar focus verscherpen op AI-first-projecten, in tegenstelling tot haar eerdere mandaat om productincubatie binnen de divisies van Google te stimuleren.

Een van de projecten die nu door de veranderingen wordt stopgezet, is Qaya, dat eind vorig jaar werd gelanceerd. Qaya is een dienst die webshops aanbiedt voor digitale makers. De overige zes geannuleerde projecten waren nog niet van start gegaan. Het omvatte echter een financieel boekhoudproject voor Google Spreadsheets, een ander winkelgerelateerd product, analyses voor AR/VR en helaas drie klimaatgerelateerde projecten.

Controleer ook: Na Apple verplaatst Google zijn productie uit China