Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Assistent Roept een stille modus op voor telefoons

Google Assistent Het is een geweldige functie, maar het werkt soms op mijn zenuwen. Of je nu een herinnering probeert te wijzigen met de nieuwe, kabbelende interface, of snel een spraakopdracht wilt uitvoeren zonder dat de telefoon iets te luid reageert, het laten reageren is niet altijd ideaal.

Gelukkig heeft Google dit ‘probleem’ opgelost met een nieuwe instelling veroorzaakt door een update. U kunt ervoor zorgen dat de Google Assistent stil blijft op uw telefoon wanneer u deze handmatig activeert. Als u de handsfree stemtrigger gebruikt, reageert deze nog steeds.

Open Google Assistant en tik op het kompaspictogram in de rechteronderhoek. Klik vervolgens op uw profielfoto, Instellingen, druk op het tabblad Assistent, selecteer Telefoon en wijzig de Verteller-instelling in Alleen handsfree. Hierdoor blijft de Google Assistent stil als je niet wilt dat hij praat, terwijl hij normaal werkt als je handsfree moet praten.

Als iemand die Google Assistant veel gebruikt zonder elke keer een antwoord nodig te hebben, is dit een enorme verbetering van de functionaliteit van mijn favoriete virtuele assistent. Als je op mij lijkt, verander dan je deuntje en geniet van een welverdiende stilte!

Bron: Googlen