Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google bevestigt dat er in 2023 2.000 nieuwe apps beschikbaar zullen zijn voor Android TV

Shalini Govil-Pai, senior directeur productmanagement bij Google voor Android TV, zei in een interview met TechHive Google investeert in het Android TV-platform en bevestigt daarmee de toewijding van het bedrijf aan gebruikers. Hij zei dat het bedrijf tot nu toe 5.000 applicaties beschikbaar heeft, wat een groei betekent van 2.000 nieuwe apps in minder dan een jaar.

Govil-Pai zei in het interview dat Google “ervoor 100% investeert en zich ervoor inzet en we doen ons best.” Dit komt omdat het bedrijf de neiging heeft projecten, en vooral producten, in de steek te laten. Deze informatie bevestigt de belofte die Google heeft gedaan aan zijn Android TV-gebruikers.

In In 2018 had Android TV drieduizend applicaties in de catalogus Voor de gebruikers bedraagt ​​de applicatie-ondersteuning in 2019 al 5.000. De woordvoerder van Google zei tijdens het interview dat de aanzienlijke groei van het aantal applicaties op het platform te danken is aan de grote vraag van gebruikers en dat het bedrijf zich inzet om aan de vraag te voldoen.

Google heeft ook bevestigd dat het werkt Moedig app-ontwikkelaars aan om een ​​nieuw Play Store-ontwerp te adopteren. Blijkbaar is het bedrijf gefocust op het brengen van meer visuele en filmische ervaringen. Dit gebeurt door toevoeging Videovoorbeeldenzoals mini-trailers voor apps in de winkel.

Er is ook bevestigd dat Google er een zal brengen nieuwe hardware voor Android TV, het zou binnenkort beschikbaar moeten zijn. Misschien moeten er de komende weken nieuwe hardware-aankondigingen op de internationale markt worden gedaan. Er wordt verwacht dat er in Duitsland nieuwe apparaten op de markt zullen komen derde kwartaal 2019, omdat de huidige hardware op Android TV verouderd is.

Er zijn enkele interne geruchten van Google dat de Prime Video-app beschikbaar is voor Android-TV Als de app deze zomer in de VS arriveert, zou deze medio juli beschikbaar moeten zijn voor gebruikers.

Boven: 9To5Google