Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google bevestigt dat het Android-ondersteuning voor vouwschermen zal toevoegen

Het is al duidelijk dat de trend van Smartphones in 2019 zullen opvouwbare apparaten zijnen Google verwelkomt het met open armen. Op de Android Dev Summit van dit jaar kondigde het bedrijf aan dat het ondersteuning zou toevoegen voor wat het ‘folding’ noemt. Laat Android-applicaties perfect werken Met de nieuwe vormfactor.

Dave Burke, vice-president engineering bij Google voor Android, betrad het podium om uit te leggen hoe het bedrijf het nieuwe concept wil adopteren. Hoewel niet in detail besproken, werd opgemerkt dat er vlaggen van variabele grootte zullen worden toegevoegd om applicaties in staat te stellen te reageren op het vouwen en inzetten. Het bedrijf kondigde ook aan dat de nieuwe Android-versies meer opvouwbare telefoonfuncties zullen bevatten, dus opname in Android Q is zeer waarschijnlijk.

Android-compatibiliteit voor schermen

Maar wat is een vouwapparaat precies? Het is een telefoon en een tablet, verkrijgbaar in twee varianten: Apparaten met twee schermen en apparaten met één scherm. Voor degenen die zich zorgen maken over de dagelijkse draagbaarheid: een opgevouwen mobiele telefoon is vergelijkbaar met een opgevouwen telefoon, waardoor hij zowel in uw zak als in uw tas past.

Collapsibles bieden wat Google schermcontinuïteit noemt. “Je kunt bijvoorbeeld tijdens het scrollen een video starten op het kleine, gevouwen scherm, maar later even gaan zitten en een nog meeslependere ervaring willen. U kunt het apparaat eenvoudig inzetten om een ​​groter tabletformaat scherm te krijgen. Tijdens de ontwikkeling wordt de applicatie soepel overgezet naar het grotere scherm zonder het ritme te verliezen”, legt Burke uit.

Het nieuws komt op dezelfde dag als de Samsung Developer Conference, waar het bedrijf zijn opvouwbare telefoontechnologie onthulde. Bekend als Met Infinity Flex Display kunnen gebruikers beschikken over een compacte smartphone die een groter en meeslepender scherm biedt voor multitasking en het bekijken van inhoud. In navolging van de eerdere Google-aankondiging staat er dat de applicatie-ervaring “naadloos overgaat van het kleinste scherm naar het grootste scherm terwijl het apparaat zich ontvouwt.” Ook gebruik je drie actieve applicaties tegelijk als je op het grote scherm staat.

Hoewel Samsung zijn lippen stijf op elkaar hield over de beschikbaarheid van zijn opvouwbare smartphone, zei Google dat het nauw met het bedrijf samenwerkt om een ​​apparaat te ontwikkelen dat naar verwachting begin volgend jaar op de markt zal komen.