Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google brengt zijn versie van de nieuwe 31 emoji’s uit

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Google brengt zijn versie van de nieuwe 31 emoji’s uit

Het Unicode Consortium, dat de officiële emoji-catalogus voor smartphones beheert, heeft de Unicode 15.0-standaard uitgebracht met 31 nieuwe emoji’s. De nieuwe emoji’s omvatten een duwende hand, een trillend gezicht, een eland, een gans, een roze hart en een wifi-bordje.

De 31 emoji’s vormen het laagste aantal toevoegingen dat de afgelopen jaren is geïntroduceerd. In juli werden de illustraties van deze emoji’s onthuld en nu ze zijn goedgekeurd, zullen telefoonmerken, fabrikanten van besturingssystemen en app-ontwikkelaars hun eigen versies implementeren om ze naar je apparaten te brengen.

Google heeft deze nieuwe emoji’s voor het web uitgebracht met behulp van het Noto-lettertype, wat betekent dat ontwikkelaars ze in hun projecten kunnen insluiten.

Google heeft aangekondigd dat er eind dit jaar nieuwe emoji’s beschikbaar zullen zijn op Android en volgend jaar op andere Google-producten. Omdat het NOTO-lettertype beschikbaar is in verschillende kleurversies, heeft het bedrijf ook de vernieuwde monochrome versie van het lettertype gelanceerd met geheel nieuwe emoji’s.

Daarnaast heeft het bedrijf ook iets nieuws bedacht: de COLRv1-standaard waarmee je delen van het lettertype kunt wijzigen. Als je bijvoorbeeld een eend-emoji hebt, kun je de kleuren van de verschillende onderdelen mengen om een ​​geheel nieuwe versie te creëren. Ondersteuning voor COLRv1 is momenteel alleen beschikbaar in Google Chrome en Microsoft Edge, en ondersteuning voor Firefox komt binnenkort.

Hiermee zou de algehele ervaring geweldig blijken te zijn en zouden ze nu aangepaste emoji’s naar eigen keuze kunnen maken.