Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Chrome op Android vereenvoudigt het schakelen tussen pagina’s: zo ziet u hoe

Google Chrome is een van de beste testbronnen van Google. De recente ontdekking van het XDA-ontwikkelaarsforum laat zien dat de Chrome-app voor Android een functie verbergt die het gemakkelijker kan maken om met pagina’s (of tabbladen) te communiceren.

Volgens de informatie heeft deze versie van de browser een drukknop die snelle toegang tot wisselende pagina’s mogelijk maakt. Hierdoor kunt u eenvoudig het tabblad waarop u zich bevindt sluiten of openen zonder dat u naar de gebruikelijke weergave met meerdere pagina’s van Chrome hoeft te gaan.

Krediet: XDA-ontwikkelaars

XDA Developers hadden toegang tot deze functie door de functies ervan te delen, ook al is deze nog niet beschikbaar voor gebruikers. Zodra de actie is uitgevoerd, kan deze knop door gebruikers worden in- of uitgeschakeld.

De naam “Pagina wijzigen Long Press Menu” spreekt voor zich. Hier kunnen gebruikers een nieuwe pagina openen (tot een anonieme pagina) of deze sluiten zonder dat ze het gebruikelijke multitasking-menu hoeven te openen. Dit scheelt een paar seconden.

Schakel de gebruiker in via het menu “Lang indrukken” om van tabblad te wisselen

Houd er nogmaals rekening mee dat de functie in geen enkele versie van Chrome beschikbaar is. Naarmate het forum vordert, ziet het er beter uit en is het klaar voor gebruik, dus het wachten zal niet te lang duren.

Deze eenvoudige functionaliteit verbetert de navigatie in Chrome op Android aanzienlijk. Hoewel het voor sommigen misschien overbodig is, is het zeer welkom voor degenen die eenvoudigweg gemakkelijker een tabblad willen openen of sluiten.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: