Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google heeft in samenwerking met Dell twee nieuwe zakelijke Chromebooks gelanceerd

Chromebooks "width =" 830 "height =" 322 "data-srcset =" https://www.linuxadictos.com/wp-content/uploads/Chromebooks.png 830w, https://www.linuxadictos.com/wp- inhoud / uploads / Chromebooks-300x116.png 300w, https://www.linuxadictos.com/wp-content/uploads/Chromebooks-400x155.png 400w, https://www.linuxadictos.com/wp-content/uploads/ Chromebooks-500x194.png 500w "sizes =" (maximale breedte: 830px) 100vw, 830px "data-src =" https://www.linuxadictos.com/wp-content/uploads/Chromebooks.png "class =" aligncenter size -full wp-image-23069 lazyload "src =" data: afbeelding / gif;  base64, R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw == "/></p>
<p><strong>Google en Dell hebben onlangs twee nieuwe Chromebooks geïntroduceerd</strong> Google blijft zich inspannen om het gebied van laptops te betreden die zijn uitgerust met zakelijke oplossingen .</p>
<div class=

< div-klasse=' code-block="" code-block-2="" style="margin: 8px auto; text-align: center; display: block; clear: both;">

Deze twee nieuwe Chromebooks zijn aangekondigd door het bedrijf zijn de Latitude 5400 (14 inch) en de Latitude 5300 2 in 1 (13 inch), Deze zijn al beschikbaar op de Dell-website.

Volgens de eerste informatie gaat het om computers die fabrikant Dell in combinatie met Microsoft-oplossingen al beschikbaar heeft gesteld aan bedrijven.

Het partnerschap tussen Google en Dell heeft tot doel Chrome OS-versies naar bedrijven te brengen. Computers worden geleverd met een reeks cloudgebaseerde ondersteuningsservices van Dell.

Vandaag kondigen we een reeks verbeteringen aan in ons Chrome Enterprise-ecosysteem, bedoeld om modern Chrome OS naar meer organisaties als eerste in de cloud te brengen en de betrouwbare hardware te leveren die je al kent en waar je van houdt.

Deze updates omvatten de eerste Chromebook Enterprise-apparaten met een verbeterde beheerconsole en nieuwe, op ontwikkelaars gerichte functies. Alles bij elkaar maken deze updates het moderne besturingssysteem toegankelijker voor alle bedrijven.

Deze zorgen voor een betere controle over de implementatieprocessen van deze laptops in bedrijven.

Google News Note benadrukt de beschikbaarheid van tools zoals VMware Workspace One dit maakt het eenvoudiger om te integreren in een Windows-omgeving. Ook Google biedt een Chrome-beheerconsole Volgens het bedrijf kunnen hierdoor de laadtijden worden verbeterd.

Dell zegt:

“Dit zijn de enige zakelijke Chromebooks die (optioneel) tot 32 GB RAM kunnen uploaden en draaien op de nieuwste 8e generatie Intel Core i7-processors. In feite spelen Google en Dell de zeer configureerbare kaart met deze nieuwe Chromebooks.

Bedrijven kunnen kiezen uit processors variërend van Celerons tot Core i7. Google voegt er op zijn beurt aan toe dat het opslagmedium maximaal terabytes kan zijn.

Afhankelijk van de configuratie en de taken die aan deze apparaten zijn toegewezen, kan de 2-in-1-autonomie van de Latitude 5400 en 5300 respectievelijk tot 20 en 14 uur duren.

De nieuwe 2-in-1 zakelijke Chromebooks Latitude 5400 en Latitude 5300 openen een serie die doorgaat bij Dell, maar ook bij andere OEM’s.

Google is zelfs van plan om met andere OEM’s samen te werken om andere Chromebooks van hetzelfde type voor bedrijven te lanceren.

Kortom, de manoeuvre is bedoeld om Microsoft naar een gebied te duwen waar het bedrijf aan de top staat.

De verhuizing viel samen met de lancering van Windows 10 S, een lichtere versie van Windows 10 die is ontworpen om te concurreren met Chromebooks en Chrome OS op goedkope computers die zijn gelanceerd door Microsoft-partners.

De cloudgebaseerde versie van Microsoft leek echter niet het verwachte succes te hebben. Sinds begin vorig jaar wordt het niet langer als een zelfstandig besturingssysteem beschouwd.

Wat gezegd moet worden is dat Microsoft het gemakkelijk heeft gemaakt voor Windows 10, een indicator van wat het besturingssysteem niet aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen.

Aan de andere kant zet Microsoft zijn inspanningen voort om het pad van het cloudgeoriënteerde besturingssysteem niet uit het oog te verliezen met het initiatief Windows Lite

In elk geval De samenwerking tussen Google en Dell is een belangrijke waarschuwing voor Microsoft om de overhand te krijgen op Windows.

Laten we eens kijken hoe ver het Google-bedrijf deze keer gaat nadat het halverwege dit jaar de productie van Chrome OS-gebaseerde tablets heeft stopgezet.

Op het moment van deze mislukking had Google al alle macht op het gebied van kunstmatige intelligentie. Het bedrijf blijft dit voordeel gebruiken om zich te onderscheiden van Microsoft en diensten aan te bieden die van invloed kunnen zijn op zijn wagenparkactiviteiten.

Beide apparaten bieden LTE-opties en een USB-C-dockingstation. Latitude 5400 is verkrijgbaar voor $699. De Latitude 5300 2-in-1 kost $ 819.

Deze Chromebooks zullen verkrijgbaar zijn in zo’n 50 landen en het besturingssysteem zal beschikbaar zijn in een tiental talen.