Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google heeft ruim 800 vrouwelijke ontwikkelaars opgeleid als onderdeel van het Women Techmaker-initiatief

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Google heeft meer dan 800 vrouwelijke ontwikkelaars opgeleid als onderdeel van het Women Techmaker-initiatief

Ruim 800 vrouwelijke ontwikkelaars in heel Pakistan zijn dit jaar getraind via een reeks Women Techmakers-sessies, georganiseerd door Google. De evenementen vonden plaats als onderdeel van de viering van de Internationale Vrouwendag (IWD) en hadden betrekking op belangrijke onderwerpen zoals onlineveiligheid en codeer- en presentatievaardigheden.

Het thema van dit jaar achter IWD is #ProgressNotPerfection, dat de vooruitgang van vrouwen in al zijn vormen wil vieren in plaats van vast te houden aan vooropgezette ideeën over perfectie en mislukking. In overeenstemming met het thema waren er tijdens de Women Techmaker-sessies van Google inspirerende sprekers die verhalen deelden over hoe zij obstakels in hun leven en carrière hebben overwonnen, evenals netwerkevenementen waardoor vrouwelijke deelnemers in contact konden komen met meer mensen in de branche, een stap verder konden komen en nieuwe ontwikkelingen konden smeden. mogelijkheden.

Farhan S. Qureshi, regionaal directeur van Google voor Pakistan, Bangladesh en Sri Lanka, zei:

“Bij Google werken we actief aan het erkennen van de prestaties van vrouwen in de technologie en het inspireren van meer vrouwen in Pakistan om een ​​carrière in de technologie na te streven. De ambassadeurs van Women Techmakers hebben dit jaar geweldig werk geleverd door betekenisvolle en nuttige programma’s te organiseren voor de vrouwelijke ontwikkelaarsgemeenschap, en we kijken ernaar uit om meer vrouwen in de technologie-industrie te zien opkomen om rolmodellen voor andere vrouwen te worden.”

Hira Tariq, een WTM-ambassadeur in Karachi, zei: “Op basis van de feedback brachten de Women Techmakers-sessies veel positieve energie naar de vrouwengemeenschappen en gaven ze veel vrouwen het vertrouwen om obstakels op hun eigen pad te overwinnen. In lijn met het thema #ProgressNotPerfection hebben we hopelijk geholpen de boodschap te verspreiden dat het oké is dat vrouwen falen en dat we de toenemende successen die we boeken voor de vrouwengemeenschap moeten vieren.”

Sinds 2013 heeft Google duizenden Women Techmakers-evenementen georganiseerd in meer dan 75 landen ter ere van IWD. De missie is om een ​​wereld te bouwen waarin alle vrouwen in de technologie kunnen gedijen, en via de evenementen helpen we zichtbaarheid, gemeenschap en middelen te bieden aan vrouwen in de technologie.

Uitchecken? Pas op! Nitrokod-malware valt cryptominers aan via Google Translate