Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google introduceert apparaatspecifiek Play Store-beoordelingssysteem

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Google introduceert apparaatspecifiek Play Store-beoordelingssysteem

Android is een van de best presterende besturingssystemen als het gaat om gebruik. Het werkt ongetwijfeld op meerdere apparaten, van smartphones, tablets, koelkasten, auto-entertainmentsystemen, infotainmentsystemen, en de lijst gaat maar door. en de lijst kan echt doorgaan. Omdat Android-apps op verschillende apparaten werken, ervaren mensen verschillende ervaringen. In een dergelijk scenario wordt consistente systeembeoordeling en -verificatie uiterst belangrijk. Apps zijn misschien geliefd bij duizenden mensen, maar weinig mensen hebben ook problemen. Dit is de reden waarom Google het Play Store-beoordelingssysteem heeft aangekondigd door een apparaatspecifiek beoordelingsfilter toe te voegen. Deze functie werd bijna een jaar geleden aangekondigd en na een lange pauze hebben we deze functie eindelijk gekregen.

De lancering van deze functie werd opgemerkt door Mishaal Rahman van Esper, die onthulde dat deze binnenkort voor alle gebruikers live zal zijn.

Hoe werkt het beoordelingssysteem in de Play Store?

Hiermee geeft de Google Play Store recensies weer op basis van de apparaten waarop ze beschikbaar zijn, waarbij gebruikers op telefoons verder kunnen filteren op land of regio. Nadat ze deze functie hebben ontvangen, worden gebruikers bij het openen van de app op de hoogte gesteld van deze functie en de berekening ervan. Als u een beoordeling van een specifiek apparaat nodig heeft, kunt u filteren op apparaattype.

Naar mijn mening is dit een goede stap, maar er moet nog meer worden gedaan. Momenteel worden de opvouwbare apparaten van Google gecategoriseerd als tablets, dus dit kan problemen veroorzaken bij het vinden en filteren van zoekopdrachten naar reviews. Hoewel dit geen groot probleem zal zijn, zal Google zijn zoekalgoritme moeten aanpassen aan het veranderende landschap van de mobiele markt.