Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google introduceert binnenkort automatisch schakelen tussen audio voor Android

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Google introduceert binnenkort automatisch schakelen tussen audio voor Android

Ten slotte heeft Silicon Valley-gigant Google aangekondigd dat het automatische Bluetooth-audioschakeling voor Android-apparaten zal lanceren. Na jarenlang jaloers te hebben gekeken naar iOS-gebruikers die plezier hadden, kunnen Android-gebruikers eindelijk meedoen en genieten van de nieuwe update. De functie heet Fast Pair Earbuds. Terwijl je Fast Pair-oordopjes gebruikt, kun je schakelen tussen je Android-telefoon, tablet of andersom zonder voortdurend door de Bluetooth-instellingen te hoeven zoeken.

Met Fast Pair kunnen Android-gebruikers al lang draadloze hoofdtelefoons koppelen zonder met apparaatinstellingen te knoeien. Google breidt momenteel Fast Pair uit om soepel schakelen tussen verschillende apparaten mogelijk te maken.

Google introduceert binnenkort automatisch schakelen tussen audio voor Android

Wil je een film kijken op je Android-tablet, maar momenteel naar muziek luisteren op je Android-telefoon? U hoeft zich geen zorgen te maken, want ze schakelen nu automatisch over met een ondersteunde hoofdtelefoon. Het is bemoedigend om te zien dat Google moeite doet om een ​​eigen versie van deze functie te ontwikkelen, sinds deze voor het eerst beschikbaar werd gesteld op iOS met de AirPods van Apple.

De Android-versie wordt niet alleen ondersteund door apparaten van eerste partijen, in tegenstelling tot de audioschakelfunctie van Apple. Het is voorspelbaar dat Google de functie promoot met de komst van de Pixel Buds Pro, die volgende week in de verkoop gaan, hoewel enkele andere Sony- en JBL-modellen ook worden ondersteund. De functie zal een paar weken niet beschikbaar zijn op headsets van derden, omdat Google eerst prioriteit zal geven aan zijn eigen apparaten.

Zoals je zou verwachten, past Google’s implementatie van automatisch schakelen tussen apparaten je Bluetooth-verbinding aan naarmate nieuwe audiobronnen worden geïmplementeerd en geprioriteerd. Volgens de illustratie van Google wordt de verbinding niet naar de telefoon verplaatst als u een melding op uw telefoon ontvangt terwijl u uw tablet gebruikt om een ​​video te bekijken, omdat de tabletvideo voorrang heeft. Wijzigingen in de audioprioriteit kunnen echter worden aangebracht in Instellingen.

Dit is een spannende grote stap voor Google, dat nog steeds naam probeert te maken in de muziekindustrie. Als de Pixel Buds Pro hetzelfde populariteitsniveau kan bereiken als de AirPods Pro, kan Google zichzelf succesvol positioneren op de audiomarkt.

Uitchecken? Nokia introduceert 5710 XpressAudio met geïntegreerd oplaadetui voor oordopjes