Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google is bezig met het upgraden van “Nearby Share” en brengt enkele andere Android-updates uit

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Google upgradet Dichtbij delen en brengt enkele andere Android-updates

Google heeft een aantal nieuwe functies voor Android-apparaten geïntroduceerd. Een van de meest interessante updates is dat Google zijn optie voor zelf delen aan het updaten is, die werkt als AirDrop van concurrent Apple. Met Dichtbij delen van Google kunnen gebruikers bestanden overbrengen binnen het ecosysteem van telefoons, tablets en Chromebooks. Het brede scala aan updates omvat opnieuw ontworpen widgets voor hoorbare meldingen, audiobeschrijvingen voor Google TV en live delen op Google Meet. Google hoopt dat al deze updates de productiviteit, communicatie, toegankelijkheid en entertainment voor Android-gebruikers zullen vergroten.

Google is bezig met het upgraden van Dichtbij delen en brengt enkele andere Android-updates

De functie voor zelf delen wordt de komende weken uitgerold. Je kunt eenvoudig bestanden met jezelf delen. Kies gewoon uit uw Android-apparaten waarop u bent ingelogd op hetzelfde Google-account.

Bovendien krijgt de Google Drive-widget een gezichtsmelodie. Hier krijgt u drie nieuwe startschermknoppen waarmee u snel toegang krijgt tot Google Documenten, Google Presentaties en Google Spreadsheets. De Google Keep-widget is nu groter en heeft een groter lettertype, zodat u gemakkelijker aantekeningen kunt maken.

Bovendien voegt het bedrijf functies toe aan Gboard, het toetsenbord van Google, die de beschikbaarheid van de ‘Emojify’-knop uitbreiden. De functie is momenteel beschikbaar in de bèta-app van Gboard, maar binnenkort kunnen gebruikers emoji-suggesties gebruiken terwijl ze typen. De gebruiker kan een zin invoeren en op de knop “Emojify” klikken om snel de gewenste emoji’s toe te voegen.

Daarnaast heeft Google ook nieuwe seizoensgebonden Emoji Kitchen-mashups toegevoegd, zodat gebruikers nog meer emoji’s kunnen mixen en matchen. Een pompoen gecombineerd met een koffiekopje creëert bijvoorbeeld een pompoengekruide latte-emoji.

Google voegt ook een Bitmoji toe aan de wijzerplaat. De Bitmoji verandert van uitdrukking afhankelijk van factoren zoals het tijdstip van de dag, het weer en of u slaapt, loopt, naar muziek luistert of eet.

Last but not least zijn er ook nieuwe updates voor Google Meet. Google Meet krijgt functies voor live delen en multipinning. Je kunt nu ook met maximaal 100 mensen tegelijk video’s bekijken en specifieke mensen vastpinnen waarop je je kunt concentreren tijdens een groot groepsgesprek.

Zie ook: Na Apple verplaatst Google zijn productie uit China