Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Maps kondigt de functie “Gemengd verkeer” aan om u te helpen uw reis beter te plannen: zo werkt het

Google Maps

Hoofdzaken

  • Google Maps heeft een nieuwe functie aangekondigd voor zijn kaartenservice
  • Google richt zich specifiek op gemengde kaartrichtingen om de eerste en laatste kilometer van de reis van een gebruiker te verbeteren
  • De functie wordt de komende dagen uitgerold naar gebruikers

Google Maps is een van de meest gebruikte services ter wereld. Miljoenen gebruikers hebben er elke dag toegang toe om hun doelen te bereiken. En nu heeft Google een functie aangekondigd die gebruikers zal boeien en hun ervaring zal verbeteren.

De dienst zal nu een nieuwe functie voor gemengd openbaar vervoer in Google Maps bevatten, waarvan het bedrijf denkt dat dit grote voordelen zal opleveren voor mensen die dagelijks gebruik maken van het openbaar vervoer om locaties te bereiken. Volgens Google is het specifiek gericht op gemengde kaartrichtingen voor de eerste en laatste kilometer van de reis van een gebruiker. De functie belooft het openbaar vervoer te combineren met fietsen en ritten delen.

Google heeft zelfs een blogpost gepubliceerd waarin de functie wordt uitgelegd.

“Stel dat je vanuit het huis van een vriend de metro naar huis neemt, maar je appartement ligt iets te ver van het station om te lopen. Met een deelauto kun je die korte afstand sneller afleggen. Of je kunt wegrijden.” Je moet dus met de fiets naar de dichtstbijzijnde bushalte rijden om op tijd bij de belangrijke vergadering van 9.00 uur te zijn. “

Volgens het bedrijf zal de nieuwe feature een plek vinden onder het bestaande Transit-tabblad.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat transitroutes in combinatie met fietsen en ritten de komende weken in 30 landen over de hele wereld voor Android en iOS zullen worden uitgerold. Binnenkort volgen meer routes.

Dit is hoe het werkt:

Voer uw bestemming in het zoekvak in, tik op ‘Routebeschrijving’ en tik vervolgens op het tabblad ‘Vervoer’. Van daaruit worden routes automatisch weergegeven met ritten- en fietsopties, evenals OV-routes. Als u een deelauto neemt, ontvangt u nuttige informatie over elke fase van uw reis: hoeveel uw rit kost, hoe lang de wachttijd zal zijn, of er verkeer op uw rit zal zijn en hoe laat uw bus of trein vertrekt bladeren. U kunt ook uw favoriete rideshare-aanbieder en andere beschikbare ritopties, zoals zwembad of economy, selecteren.

Als u fietst, ziet u routes die zijn afgestemd op fietsers, evenals alles wat u moet weten over het openbaar vervoer van uw reis. Al deze informatie wordt automatisch verwerkt in uw totale reistijd en verwachte aankomsttijd, zodat u precies weet wanneer u uw bestemming zult bereiken.