Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Meet introduceert de HangOuts-functie opnieuw

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Google Meet introduceert de HangOuts-functie opnieuw

Google Meet is de Zoom-achtige videoconferentieservice van Google. De voorganger van Meet stond vroeger toe dat oproepen naar YouTube werden verzonden, en Google brengt dit nu terug. Ja, Meet heeft Google Hangouts opnieuw geïntroduceerd.

Meet bevat functies die niet in Hangouts voorkomen, waaronder realtime ondertiteling en mogelijkheden voor maximaal 250 deelnemers en 100.000 livestreamkijkers. Hangouts staat alleen videogesprekken toe met maximaal 25 personen. Google-gebruikers kunnen een vergadering starten door naar meet.google.com te gaan, of vergaderingen kunnen vooraf worden gepland met Google Chat of Google Agenda.

Google zei deze week dat het de mogelijkheid zou bieden om een ​​vergadering live te streamen op YouTube zonder het gebruik van andere programma’s die doorgaans nodig zijn voor streaming (zoals OBS). De functionaliteit is toegankelijk via het paneel Activiteiten onder een nieuwe optie voor livestreaming.

De livestreamfunctie is vergelijkbaar (zo niet identiek) met Hangouts on Air, waarmee gebruikers voorheen Hangouts-oproepen rechtstreeks naar YouTube konden streamen. Hangouts on the Air ging verloren toen Hangouts Hangouts Meet werd en uiteindelijk Google Meet. Google heeft het in 2019 stopgezet.

Google zegt dat de functie beschikbaar is voor alle momenteel ondersteunde Google Workspace-accounts en persoonlijke Google-accounts (Gmail), maar het kan een paar dagen duren voordat iedereen wordt bereikt. Livestreaming is niet beschikbaar voor mensen met een ouder G Suite- of Workspace Essentials-account.