Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Meet krijgt een nieuwe functie omdat gebruikers hun vergaderingen nu live kunnen streamen op YouTube

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Google Meet krijgt een nieuwe functie omdat gebruikers hun vergaderingen nu live kunnen streamen op YouTube

De zoekmachinegigant Google is terug met nog een spannende functie. Het bedrijf heeft aangekondigd dat Google Meet binnenkort een nieuwe functie krijgt waarmee gebruikers hun vergaderingen live kunnen streamen op YouTube. Volgens het bedrijf moet de gebruiker, om deze functie te gebruiken, de optie voor livestreaming selecteren in het activiteitengedeelte van Google Meet.

Gebruikers zouden ook hun kanaal moeten selecteren om de livestream op YouTube te bekijken. De experts hebben opgemerkt dat degenen die een groot publiek buiten het Google Meet-platform willen, deze functie handig zullen vinden. Bovendien zou de gebruiker ook de mogelijkheid hebben om de presentatie op een later tijdstip te pauzeren, af te spelen en te bekijken.

Google Meet krijgt een nieuwe functie omdat gebruikers hun vergaderingen nu live kunnen streamen op YouTube

Het bedrijf heeft ook verklaard dat om deze tool te gebruiken voor live streaming-vergaderingen, eerst het YouTube-kanaal van de gebruiker moet worden goedgekeurd. De host en co-host zijn de enige mensen die een vergadering live kunnen streamen met behulp van de hostbeheeroptie die wordt beschreven op de helppagina.

Daarnaast is het belangrijk om hier te vermelden dat de uitrol van deze nieuwe functie door Google in fasen zal gebeuren. De eerste stap, genaamd ‘Rapid Release’, ging live op 21 juli. De tweede fase, genaamd ‘Planned Release’, gaat vandaag live en zal vijftien dagen in beslag nemen. Volgens ons onderzoek wil Google met de lancering van deze nieuwe tool het Google Meet-platform onderscheiden van andere platforms.

Uitchecken? Gebruikers kunnen binnenkort samenwerken vanuit documenten, presentaties en spreadsheets via Google Meet