Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Pixel 4: nieuwe lekafbeeldingen die u kunt aanraken

Uitfaseren en renderen Google Pixel4 Gezien hun officiële online presentatie, die naar verwachting in oktober zal plaatsvinden, hebben ze bijna alle aankomende bigG-vlaggenschepen al onthuld, vooral vanuit een ontwerpperspectief. En nu wat er in sommige wordt getoond Live-foto’s Geplaatst door Mishaal Rahman op Twitter lijkt het exact overeen te komen met een Pixel 4, waardoor we de voor- en achterkant van dichterbij kunnen bekijken.

Google Pixel 4: praktijkfoto

Om te onderstrepen dat de auteur van het lek stelt dat het om afbeeldingen gaat van een vermeende Google Pixel 4 die nog maar net op Telegram is gaan circuleren, maar dat er geen idee is van de ware bron of zekerheid dat het legitieme foto’s zijn. In ieder geval lijken de kenmerken die in deze foto’s worden benadrukt goed overeen te komen met eerder gelekte weergaven.

De afbeelding toont het Sprint-logo in de linkerbovenhoek van het scherm, wat betekent dat de telefoon aanstaat Testfase in het netwerk van de Amerikaanse operator. Ook verschijnen er een nieuwe achtergrond, navigatiebalk en Google Assistant. Dit lijkt te bevestigen dat de telefoon is geïnstalleerd Android 10de versie van het besturingssysteem dat de Mountain View-gigant op 3 september zal lanceren.

Uit wat er wordt getoond, lijkt Google het tweekleurige ontwerp voor de Pixel 4 te hebben gedumpt, maar de achterkant blijft van glas. Op de achterkant bevindt zich het bekende vierkante eiland in de linkerbovenhoek, dat plaats biedt aan beide Tweevoudige camera zowel de bliksem. Eerdere geruchten suggereerden dat het om een ​​combinatie van 12 megapixel- en 16 megapixelsensoren zou gaan. Ten slotte tonen de afbeeldingen de witte aan/uit-knop aan de rechterkant van de telefoon, boven de volumeknop.