Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Play Games voor pc is nu beschikbaar voor alle spelers in 5 landen

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Google Play Games voor pc is nu beschikbaar voor alle spelers in 5 landen

Google Play Games voor pc, een programma waarmee gebruikers Android-games op Windows kunnen spelen, is nu in open bèta beschikbaar voor alle klanten in Zuid-Korea, Hong Kong, Taiwan, Thailand en Australië. Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf een beperkte proef waarbij geïnteresseerde spelers het platform via een wachtlijst kunnen uitproberen. Je hoeft niet langer te wachten op een uitnodiging op basis van nieuwe berichten.

Google heeft de app toegankelijker gemaakt door de pc-vereisten die nodig zijn om het platform te gebruiken te minimaliseren en de bèta voor meer spelers open te stellen.

Volgens Google heeft de Google Play Games-app geen gaming-GPU meer nodig. Het enige dat u nodig heeft is een geïntegreerde GPU (bijvoorbeeld Intel UHD Graphics 630 GPU of vergelijkbaar). De CPU-vereisten zijn ook verlaagd, omdat er slechts vier fysieke cores nodig zijn in plaats van acht logische cores. Tenslotte werd de benodigde opslagruimte gehalveerd, van 20GB naar 10GB SSD-opslag.

Terwijl Google de distributie van Android-games op Windows verzorgt, heeft Amazon met Microsoft samengewerkt om Android-apps voor pc-klanten aan te bieden. Met het Windows 11 Insider-programma konden klanten in de VS Android-apps installeren vanuit de Amazon App Store. Het bedrijf breidde zijn focus vorige week uit naar Japan.