Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google Translate 6.5 brengt lelijke en donkere modus naar meerdere gebruikers (downloaden…

Veel van de populairste apps van Google hebben updates voor de donkere modus ontvangen, maar Translate is tot nu toe een uitschieter gebleven. Voor het ogenschijnlijk verouderde materiaalontwerp van de eerste generatie is het afhankelijk van de white-only interface. In versie 6.5 verdwijnen er veel dingen uit de app, hoewel ik niet zou zeggen dat ze de goede kant op gaan. Voor sommige gebruikers verschijnt de donkere modus, maar het lijkt echt op work in progress of op het laagst mogelijke resultaat.

De nieuwe donkere modus is grijs en in veel gevallen zelfs grijs. Blauw is overal te vinden, van bleke ondoorzichtige kleuren tot de titelbalk, cyaanachtige kleuren voor taalkeuzepijlen en donkerdere kleuren voor talen die nauwelijks leesbaar zijn boven grijs. Dan is er een kaart voor een solide blauwe vertaling, die er op zichzelf niet slecht uitziet, maar niet past bij de andere interfaces.

Google Translate 6.5 brengt lelijke en donkere modus naar meerdere gebruikers (APK-download) 3

Het meest onaangename scherm is de taalgids en de conversatievertaler. Lichtgrijs en gebrek aan contrast hielpen helemaal niet. De opstelling is in ieder geval goed te doen, aangezien je deze een of twee keer per jaar kunt controleren.

Google Translate 6.5 brengt lelijke en donkere modus naar meerdere gebruikers (APK-download) 4Google Translate 6.5 brengt donkere en lelijke modus naar meerdere gebruikers (APK-download) 5Google Translate 6.5 brengt donkere en lelijke modus naar meerdere gebruikers (APK-download) 6

Google Translate 6.5 brengt lelijke en donkere modus naar meerdere gebruikers (downloaden... 1

De donkere vertaalmodus is officieel uitgebracht voor iOS en lijkt daar veel homogener te zijn. Op Android schakelt dit voor sommige gebruikers alleen de serverkant in nadat ze zijn bijgewerkt naar versie 6.5.0. Je kunt het uit de Mirror APK halen en kijken of het voor je verschijnt. Misschien wordt het nog getest en is het nog niet voor iedereen beschikbaar. Ik hoop tenminste dat dat de reden is, want onder de huidige omstandigheden ziet de lichtmodus er beter uit.

Google Vertalen

Google Vertalen