Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Google zou vandaag, 3 september, Android 10 kunnen uitbrengen

Volgens sommige opmerkingen en rapporten die op de forums zijn geplaatst, ANDROID 10 moet morgen gepubliceerd worden. Het werd officieel gepresenteerd op de ontwikkelaarsconferentie Google-I/O in mei en het nieuwe systeem bevat veel geavanceerde functies.

Allereerst introduceert Android 10 officieel het donkere thema. Terwijl sommigen van externe leveranciers houden Huawei en Samsung Deze nieuwste versie van het systeem heeft deze modus al uitgebracht voor hun Android-skins en markeert de eerste keer dat een donker thema native in het platform is geïntegreerd. Een donkere modus moet de inhoud niet alleen gemakkelijker zichtbaar maken voor de ogen van gebruikers, maar ook de levensduur van de batterij van het apparaat verlengen.

Android 10

Een van de meest voor de hand liggende innovaties van Android 10 is het gebruik van nieuwe gebaar om door het systeem te bladeren. De nieuwe versie elimineert de Terug-knop; deze functie wordt nu uitgevoerd door vanaf de linker- of rechterkant van het smartphonescherm naar binnen te scrollen Meldingenverhoogde de beveiliging van het apparaat en voegde een aantal nieuwe en verfijnde functies toe, zoals Live ondertiteling.

Android 10

Oorspronkelijk zou Google Android 10 in augustus hebben uitgebracht, dezelfde maand waarin de laatste drie versies van Android debuteerden, maar het lijkt erop dat het nieuwe besturingssysteem vandaag zal verschijnen.Telefoon Arena Hij sprak onlangs naar verluidt met “twee onafhankelijke ondersteuningsvertegenwoordigers van Google” die bevestigden dat Android 10 vandaag, 3 september, wordt gelanceerd Rogers, verklaarde dat Android 10 op 3 september aan sommige telefoons zou worden verleend. Eindelijk 9to5Google De code werd genoteerd in een rapport op een forum “QOSMsgstr “” “Dit wordt aangenomen voor de Q-codenaam van Android 10 en het systeem zou voor alle apparaten beschikbaar zijn Google Pixel vandaag 3 september. Naast de Pixel-telefoons ook OnePlus 7 De verwachting is dat de meeste smartphones de komende maanden de Google-update zullen ontvangen.