Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gratis grappen om vrienden te maken met je telefoon

Plezier is de beste manier om te lachen en de stress van zowel de Joker als de Mocker los te laten. Vandaag delen we gratis grappen die je kunt downloaden voor die dagen waarop je geen ideeën kunt bedenken. Je neef, je broer, je beste vriend, je vriendin en zelfs je tante komen mee. Kies een van de volgende applicaties en bereid uw mobiel voor.

PrankDial, perfect en grondig

Grappen kunnen de persoon nerveus maken, waardoor jij ook nerveus wordt. Omdat het met de stem kan worden herkend, met de applicatie PrankDial De stem is geen probleem. Blader door de website en download om deze te vinden. Een ander voordeel is dat het eindeloze grappen bevat in drie verschillende talen (Engels, Frans en Spaans). Als je vrienden uit andere landen hebt, worden zij ook niet opgeslagen.

Om dit te doen, hoeft u alleen maar het nummer van het slachtoffer in te voeren, de grap te selecteren en te bellen. De telefoniste die de grap maakt, doet de rest. Maak je geen zorgen, het antwoord dat je ontvangt heeft een intelligent systeem om op te reageren.

De beste gratis grappen met Jokesphone

De applicatie met meer leuke en originele grappen is Jokesphone. Net als zijn voorganger worden de oproepen gedaan door een telefoniste om detectie te voorkomen en wordt de grap verpest. Hier heeft u de mogelijkheid om het gesprek op te slaan, zodat u het kunt beluisteren en delen.

JokesPhone - telefoongrappen

Zo kom je bijvoorbeeld grappen tegen als: een online aankoop doen of wachten op een taxi. Vind het in Google Play (Android) of App Store (IOS).

Een goede keuze

Voordat je een grap maakt, doorloop je een uitgebreid stemproces om erachter te komen wat voor soort grap je moet maken en aan wie je deze moet richten. Het is belangrijk om dit te doen, omdat niet iedereen hetzelfde is en een grap die voor de een onschuldig lijkt, voor de ander als aanstootgevend kan worden ervaren.

Hopelijk vind je het leuk om ze te doen en is dat geen reden om een ​​vriendschap of welke relatie dan ook te verbreken. Begin met plezier te hebben!