Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Gratis software om met een wachtwoord beveiligde PDF-bestanden te maken en te converteren

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Gratis software om met een wachtwoord beveiligde PDF-bestanden te maken en te converteren

De meeste gratis lezers Pdf Sta ons toe om gewoon te openen en te bekijken Pdf – de documenten. Er zijn ook veel gratis online tools die we kunnen gebruiken om te creëren PDF-documenten(PDF-documenten). Als u zich op een platform zoals Microsoft Windows je kunt software krijgen zoals Maak vervolgens Microsoft Word (Microsoft Word)Pdf – Documenten worden nog eenvoudiger. DirectBewaar ze (makkelijk) als documenten Pdf . Hoewel je het ook kunt gebruiken Google Chrome redden webpagina’s(websites). PDF-formaat(PDF), de browser kan geen documenten converteren, mogelijk moet u hiervoor software of online tools selecteren.

software(Software) voor het maken, converteren, wachtwoordbeveiliging Pdf

PDF-documenten worden voornamelijk gebruikt voor de beveiliging en bescherming van gegevens en hun informatie. Hiervoor gebruiken wij sterke wachtwoorden om onze gevoelige gegevens te beschermen, zodat deze altijd beschermd zijn. In dit artikel laten we u zien hoe u elk afgedrukt document naar PDF kunt maken en converteren, en hoe u extra wachtwoordbeveiliging kunt toevoegen. Wij denken aan:

  1. PrimoPDF
  2. BeCyPDFMetaEdit.

Gebruik gratis software PrimoPDF En BeCyPDFMetaEdit u kunt uw PDF-documenten maken, converteren en met een wachtwoord beveiligen.

1]PrimoPDF(1]PrimoPDF)

Voor dit doel kunt u gebruiken PrimoPDF een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om te converteren Pdf – Documenten, zelfs wanneer u een webpagina in een browser of een document opent Woord en als het een afdrukbaar formaat is, kan het worden geconverteerd naar het overeenkomstige formaat Pdf -Bestand. Formaat.

U kunt PrimoPDF hier (hier) downloaden. AlsjeblieftWees (alsjeblieft) voorzichtig bij het installeren en uitschakelen van eventuele softwarepakketten.

Nadat u het hebt gedownload en geïnstalleerd PrimoPDF In Windows moet u een optie selecteren PrimoPDF beschikbaar in ” zegel(Afdrukken)” in plaats van de optie “Fysieke printer” te selecteren.

Dit proces lijkt sterk op het maken en opslaan van een applicatie op uw lokale systeem.

2]BeCyPDFMetaEdit(2]BeCyPDFMetaEdit)

Nu is de volgende stap het verkrijgen van een gratis app genaamd BeCyPDFMetaEdit die wordt gebruikt om een ​​wachtwoord aan het document toe te voegen Pdf of verwijder zelfs het wachtwoord als het al bestaat.

Zodra de installatie is voltooid, kunt u naar ” Paneel Instellingen(Veiligheidsinstellingenpaneel)”, selecteer het “tabblad” Beveiliging(Beveiliging)”, selecteer” Sterk gecodeerde wachtwoordbeveiliging(Hoge versleuteling met wachtwoordbeveiliging)” en voer vervolgens uw wachtwoord in. U kunt ook de juiste limiet voor dit bestand selecteren. Deze tool is hier (hier) beschikbaar.

Andere soortgelijke gratis software voor het maken van PDF’s die u kunt gebruiken om PDF-documenten te maken:(Andere soortgelijke gratis software voor het maken van PDF’s die u kunt gebruiken om PDF-documenten te maken 🙂

Als u andere gratis manieren kent om dit te bereiken, deel deze dan in de reacties.(Als je andere gratis manieren kent om dit te bereiken, deel deze dan in de reacties.)

Hier is een lijst met nieuwslinks die u laten zien hoe u documenten, bestanden, mappen, programma’s, enz. op Windows kunt bekijken.

Met de meeste gratis PDF-lezers kunnen we alleen PDF-documenten openen en bekijken. Er zijn ook veel gratis online tools die we kunnen gebruiken om PDF-documenten te maken. Als u op een platform als Microsoft Windows werkt, kunt u software zoals Microsoft Word aanschaffen, dan is het nog eenvoudiger om PDF-documenten te maken. Sla ze eenvoudig op als PDF-documenten. Hoewel je Google Chrome ook kunt gebruiken om webpagina’s als pdf op te slaan, kan de browser geen documenten converteren, dus het kan zijn dat je daarvoor software of online tools moet kiezen.

Software voor het maken, converteren en beveiligen van PDF’s met een wachtwoord

PDF-documenten worden voornamelijk gebruikt voor de beveiliging en bescherming van gegevens en informatie. Hiervoor gebruiken wij sterke wachtwoorden, zodat onze belangrijke gegevens altijd beschermd zijn. In dit artikel laten we u zien hoe u afdrukbare documenten kunt maken en deze naar PDF kunt converteren en extra beveiliging kunt toevoegen in de vorm van wachtwoorden. We gaan eens kijken:

  1. PrimoPDF
  2. BeCyPDFMetaEdit.

Gebruik PrimoPDF En BeCyPDFMetaEdit Met gratis software kunt u uw PDF-documenten maken, converteren en met een wachtwoord beveiligen.

1]PrimoPDF

Hoe u een PDF-document met een wachtwoord kunt converteren en beveiligen

Voor dit doel kunt u gebruiken PrimoPDFeen hulpmiddel dat kan worden gebruikt om PDF-documenten te converteren, zelfs wanneer u een webpagina in de browser of een Word-document opent, en als het een afdrukbaar formaat is, kan het worden geconverteerd naar het overeenkomstige PDF-formaat.

U kunt PrimoPDF hier downloaden. Wees voorzichtig bij het installeren en wijs eventuele bundelware af.

Na het downloaden en installeren van PrimoPDF op uw Windows, moet u de PrimoPDF-optie selecteren die beschikbaar is in het afdrukvenster in plaats van een fysieke printeroptie te selecteren.

Hoe u een PDF-document met een wachtwoord kunt converteren en beveiligen

Dit proces lijkt sterk op het bouwen en opslaan van de applicatie op uw lokale systeem.

2]BeCyPDFMetaEdit

Nu is de volgende stap het verkrijgen van een gratis applicatie genaamd BeCyPDFMetaEdit die wordt gebruikt om een ​​wachtwoord aan een PDF-document toe te voegen of zelfs het wachtwoord te verwijderen als het al bestaat.

Gratis software om PDF's te maken, converteren en met een wachtwoord te beveiligen

Als u klaar bent met de installatie, gaat u naar “Venster Beveiligingsinstellingen.‘ en selecteer ‘Beveiliging“Tab en selecteer”Wachtwoordbeveiliging met hoge coderingen voer vervolgens uw wachtwoord in. U kunt ook de juiste beperking voor dit bestand selecteren. Dit hulpmiddel is hier beschikbaar.

Andere soortgelijke gratis software voor het maken van PDF’s die u kunt gebruiken om PDF-documenten te maken:

Hier is een lijst met koppelingen naar berichten die laten zien hoe u documenten, bestanden, mappen, programma’s, enz. op Windows kunt bekijken.

Mục lục