Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

GTA VI – Lekken, releasedatum, plot, personages, kaarten en meer

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: GTA VI – Lekken, releasedatum, plot, personages, kaarten en meer

Grand Theft Auto, beter bekend als GTA, heeft gameliefhebbers altijd verbaasd. De eerste versies van het spel waren populair, maar GTA Vice City en zijn opvolgers zorgden voor een ware revolutie in het rollenspelgenre. Nu wachten de gameliefhebbers reikhalzend op GTA VI. Daarom gaan we dieper in op de details van GTA VI, zodat je een beter idee krijgt van wat het voor jou oplevert.

Speelbare personages in GTA VI

Volgens een rapport is Rockstar Games op een missie om zijn reputatie te verbeteren. Verschillende voormalige en huidige werknemers van Rockstar Games hebben de kwestie van de loonkloof tussen mannen en vrouwen onder de ontwikkelaars van het bedrijf ter sprake gebracht.

Er zijn 16 games in de Grand Theft Auto-franchise, inclusief uitbreidingspakketten. Slechts twee van deze games, de eerste twee Grand Theft Auto-games, hadden vrouwelijke speelbare personages. Mannen hebben elke vorige versie van het spel gedomineerd. Gelukkig zullen de GTA 6-personages een vrouwelijke hoofdrolspeler bevatten naast een nauw verwante mannelijke hoofdrolspeler. De bron impliceert ook dat dit speelbare vrouwelijke personage Latina is.

GTA 6 verhaallijn:

Er wordt gezegd dat de twee hoofdrolspelers van Grand Theft Auto 6 op de een of andere manier met elkaar verwant zijn. De bron suggereert dat de plot van deze combo is geïnspireerd door het misdaadpaar Bonnie en Clyde uit het begin van de 20e eeuw. Een onlangs verwijderde Reddit-post uit 2020 bevatte aanvullende plotdetails. Volgens de Reddit-gebruiker had GTA 6 oorspronkelijk de bijnaam “Project Americas” en heeft het zich mogelijk op beide Amerikaanse continenten afgespeeld. Gelukkig was dit voorstel echter slechts een vroeg concept dat de ontwikkelaars uiteindelijk hebben opgegeven. De hoofdrolspelers, die de taak hebben om een ​​drugsimperium op te bouwen vergelijkbaar met GTA Vice City Stories, zouden nog steeds in het spel kunnen komen.

Waarom is GTA VI vertraagd?

Net als bij de ontwikkeling van andere AAA-videogames, wordt GTA 6 beïnvloed door een aantal factoren die van invloed zijn op de voortgang en de releasedatum. Deze omvatten de COVID-19-epidemie die de hele planeet tot stilstand bracht en de interne problemen bij Rockstar Games die ervoor zorgden dat het bedrijf zijn beleid heroverwoog en zijn werknemers reorganiseerde.

Niettemin zijn veel spelers van mening dat Rockstar Games probeert te profiteren van het succes en de populariteit van GTA 5 voordat het vervolg wordt uitgebracht. Gezien de enorme verkopen van GTA 5 is het geen verrassing dat het bedrijf er nog niet klaar voor is om zijn beste product met pensioen te laten gaan. Er is een decennium verstreken, wat twee keer zo lang is als de kloof van vijf jaar tussen GTA IV en GTA V. Hopelijk hoeven we niet nog een paar jaar te wachten om van de game te genieten.

GTA VI-kaarten:

Volgens een bron zou de verhaallijn van Grand Theft Auto 6 meer dan 500 uur kunnen beslaan en vele locaties omvatten. Hoewel er weinig bewijs is om deze bewering te ondersteunen, aangezien er geen officieel GTA 6-kaartlek is, zal het een effectief antwoord zijn op de klachten van spelers dat GTA 5 te kort is.

Als ze bovendien een op hoofdstukken gebaseerde verhaalstructuur gebruiken die lijkt op Red Dead Redemption 2, kunnen we veel verschillende doelstellingen, locaties en mensen tegenkomen naarmate de hoofdstukken vorderen. Dit geldt ook voor de locatiegebaseerde DLC’s, die we in de volgende sectie zullen bespreken. Elke nieuwe locatie kan extra hoofdstukken, doelstellingen en mensen in het spel introduceren.

  • De GTA 6-kaart kan Vice City-locaties bevatten

Twee grote games spelen zich af in Los Santos, verschillende in Liberty City en slechts één in Vice City, gebaseerd op een onderzoek van alle GTA-games tot nu toe. Gezien dit alles zal het niet schokkend zijn als de plot van GTA 6 zich ontvouwt in de beroemde Vice City. Volgens een gerucht zou GTA 6 zich afspelen in Miami en omgeving.

In GTA San Andreas was er een taak genaamd “Saint Mark’s Bistro”. Het is waarschijnlijk de meest unieke taak in het spel, omdat we naar Liberty City moeten vliegen om een ​​personage te vermoorden. Afgezien van deze missie was deze locatie niet toegankelijk in het spel. Volgens een gerenommeerde leker, Matheusvictorbr, zou Rockstar dit nu kunnen proberen na te bootsen in GTA 6. Hij liet doorschemeren dat een gesloten deel van GTA VI zich op de Caribische eilanden zal afspelen.

In Red Dead Redemption 2 probeerde Rockstar iets soortgelijks door een parallelle locatie op te zetten genaamd Garma. Net als bij GTA SA was de toegang tot deze locatie beperkt tot specifieke taken. Op dit moment zou het voorbarig zijn om te speculeren waarom deze locatie niet beschikbaar zal zijn in de hoofdgame. Maar we hopen dat het nog steeds wordt opgenomen in GTA 6. De gameplay in de open wereld is verbeterd door de toevoeging van meer verkenbare locaties, zoals we in het verleden hebben gezien.

Drie geannuleerde locaties

We weten al dat Grand Theft Auto 6 zijn ambitie heeft opgegeven om Project Americas op zijn kaart te zetten. Volgens Stephen Totilo, co-auteur van het weekblad Axios Gaming, was dit verlaten plan veel ambitieuzer dan het op het eerste gezicht lijkt. Volgens deze bron zou Grand Theft Auto 6 vier hoofdrolspelers hebben in drie verschillende steden.

Het zou een groter aantal speelbare personages en verkenbare locaties hebben gehad vergeleken met GTA V. Rockstar Games heeft het aantal hoofdrolspelers echter teruggebracht van drie naar twee in de vorige game.

Welke platforms ondersteunen GTA 6?

De afgelopen tien jaar is de game-industrie radicaal veranderd. Omdat Rockstar Games bekend staat als pionier in de industrie, gaan we ervan uit dat GTA VI alleen op PS5 en Xbox Series X/S zal verschijnen. Daarom kan worden aangenomen dat er geen PS4-versie van GTA 6 zal worden uitgebracht.

Bovendien zouden de ontwikkelaars, vergelijkbaar met GTA 5, het spel in de toekomst kunnen verbeteren en porten voor pc-spelers. Helaas zou dit kunnen betekenen dat pc-spelers pas eind 2025 of begin 2026 toegang hebben tot GTA 6. Ter vergelijking: GTA 5 werd in 2013 op consoles uitgebracht en in 2015 op pc’s. Het is minder tijd dan de release van Marvel’s Spider-Man op pc.

Zal GTA VI beschikbaar zijn voor pc?

GTA 6 zal waarschijnlijk verschijnen op de PS5 en Xbox Series X, vooral gezien de aankomende GTA 5 next-gen release voor consoles en pc’s. Het is echter minder zeker of een GTA 6 voor pc tegelijkertijd met zijn tegenhangers zal verschijnen.

GTA 5 en GTA 4 zijn eindelijk op de pc verschenen, dus we hopen dat GTA 6 dit voorbeeld zal volgen. Er komt misschien geen gelijktijdige release, maar de extra verfijning en ontwikkelingstijd hebben tot nu toe hun vruchten afgeworpen, dus pc-fans zijn misschien bereid nog wat langer te wachten.

Enkele van onze speculaties over GTA VI:

“Redelijke” karakters

Veel GTA-personages in de plot aarzelen niet om onbeschofte uitspraken en grappen te maken die de echte wereld weerspiegelen. Als er niets meer is, kunnen we getuige zijn van een paar personages die onze hoofdrolspelers uitdagen over hun acties. Gezien de recente inspanningen van Rockstar Games om zijn reputatie te verbeteren, verwachten we echter dat er een einde zal komen aan dergelijke onaangename opmerkingen.

Aangepaste kaarten

We hebben allemaal GTA 5-mods gezien en het is duidelijk dat de GTA-gemeenschap veel getalenteerde ontwikkelaars heeft. En om GTA 6 er optimaal van te laten profiteren, zijn downloadbare community-kaarten essentieel. Zelfs als ze dat niet doen, zal de gemeenschap ze tientallen jaren blijven produceren.

Tommy Vercetti

Nu GTA 6 zich afspeelt in Vice City, kunnen veel spelers eerbetoon of knipoogjes verwachten naar GTA Vice City’s geliefde hoofdrolspeler Tommy Vercetti. Maar aangezien GTA V CJ, de hoofdpersoon van GTA SA, niet erkende, zijn onze verwachtingen laag.

GTA VI gameplay-trailer:

Vanaf juli 2022 is er geen officiële GTA 6-trailer of teaser. Sommige rapporten suggereren echter dat we er eind 2023 of begin 2024 een zouden kunnen hebben. U moet een bladwijzer maken of onze Grand Theft Auto-gids in de gaten houden om eerst de trailer of het lek ervan te bekijken.

Een door fans gemaakte concepttrailer voor GTA 6 circuleert online en geeft ons een eerste blik op Vice City en de nieuwe locaties op de GTA VI-kaart. Deze concepttrailer is gemaakt met behulp van Unreal Engine 5, terwijl Rockstar Games hun eigen RAGE Engine zal gebruiken. Wanneer de game uitkomt, zal het fascinerend zijn om te zien hoe levensecht en realistisch het eruit ziet.

Wanneer komt GTA 6 uit?

Rockstar Games, ontwikkelaar van de Grand Theft Auto-serie, verklaarde in februari 2022 voor het eerst via een officieel nieuwsbericht dat “de volgende aflevering van de Grand Theft Auto-serie in volle gang is”. Het bericht was bedoeld om community-updates voor GTA V aan te kondigen. maar het eindigde met een verwijzing naar de ontwikkeling van GTA VI.

Later in juni 2022 bracht Rockstar Games een officiële verklaring uit waarin werd uitgelegd dat ze bezig waren met de ontwikkeling van GTA VI. Het laat duidelijk de betrokkenheid van de ontwikkelaars bij de GTA-franchise zien. Deze aankondiging zet hun andere projecten, waaronder de geremasterde edities van GTA 4 en Red Dead Redemption, tot nader order uit. Zoals verwacht waren RDR-aanhangers teleurgesteld door het nieuws.

Helaas brengt geen van deze aankondigingen ons dichter bij een releasedatum. In plaats daarvan gaf Chris Klippel, een bekende GTA-leaker, belangrijke informatie over de releasedatum van GTA 6. Volgens Klippel zal GTA 6 pas in de herfst van 2024 verschijnen. Hoewel hij niet direct verbonden is met Rockstar, heeft hij in het verleden voor betrouwbare GTA 5-lekken gezorgd. Daarom kunnen Pakistaanse spelers een soortgelijke ontwikkeling verwachten en zullen ze moeten wachten tot het najaar van 2024.

Laatste woorden:

We hopen dat je nu een duidelijk idee hebt van GTA VI en de verschillende attributen ervan. Dus als je onze blog leuk vindt of er vragen over hebt, vermeld ze dan in het commentaargedeelte!

Uitchecken? Voor het eerst speelt een vrouwelijk personage een hoofdrol in GTA 6