Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hart-emoji-betekenissen uitgelegd – alles wat je moet weten

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Hart-emoji-betekenissen uitgelegd – alles wat je moet weten

Je hebt waarschijnlijk minstens één hart-emoji gekregen.

Ga er niet snel van uit dat iemand al verliefd op je is!

Er zijn verschillende betekenissen van hartemoji’s. Het is verwarrend, ik weet het. Daarom heb ik een handleiding gemaakt.

populariteit

Hartemoji’s zijn erg populair op berichtenplatforms. Er is een aanzienlijke stijging in februari, bekend als de maand van de liefde. Geen verrassingen hier.

Het brandende hart (❤️‍🔥) werd tijdens de World Emoji Awards 2021 uitgeroepen tot de populairste nieuwe emoji. Bovendien stond de emoji met rood hart ❤️ op de vijfde plaats De 10 meest gebruikte emoji’s 2021 op Twitter.

Volgens Emojipedia is het klassieke rode hart ❤️ de meest gebruikte hartenemoji op Twitter. Het bruine hart 🤎 wordt het minst gebruikt.

Hart Emoji-betekenissen

Het Unicode Consortium keurt 3633 emoji’s goed. 20 daarvan zijn hart-emoji’s.

Waarom zo veel?

Het hartsymbool wordt gebruikt om liefde te betekenen. En zoals we weten, is het verkrijgbaar in verschillende merken, van romantisch tot platonisch. Het zou vreemd zijn om bijvoorbeeld een emoticon die seksueel verlangen betekent, naar iemand te sturen die je niet kent. Het is onnodig om te zeggen dat er veel aandacht moet worden besteed aan het sms’en om de juiste te kiezen.

Laten we de verschillende opties verkennen:

Rood hart❤️

Dit klassieke liefdessymbool. Eerst en vooral kun je hier gebruik van maken romantische bedoelingen uiten. Stel dat u iemand via sms vertelt dat u van hem houdt. Het toevoegen van deze emoji maakt de bekentenis leuker.

Je kunt het naar je romantische partner en BFF’s sturen. Het sturen naar iemand die je net hebt ontmoet of iemand van de klantenondersteuning kan te veel zijn! Er zijn andere alternatieven.

Bijvoorbeeld:

Geel hart 💛

De kleur symboliseert positieve energie, warmte en geluk. De gele hart-emoji ontleent zijn betekenis aan deze attributen.

Het is geweldig voor Vrienden of familieleden!

Daarnaast kun je het versturen om aan te geven hoeveel je een item leuk vindt.

Blauw hart 💙

Dit hartsymbool heeft bepaalde letterlijke betekenissen. Gebruik het bij het uiten van uw liefde en steun voor blauwe dingen. Gebruik dit bijvoorbeeld als je het hebt over de oceaan, Seaworld, Smurfen, enz.

Ja echt.

U kunt het ook gebruiken om steun voor autismevoorlichting te tonen.

Het blauwe hart is controversieel bedoel de vriendenzone. Als je dit ontvangt van iemand die je leuk vindt, vooral nadat je hem of haar een rood hart hebt gestuurd, kan dit betekenen dat hij of zij een vriendzone met je heeft gesloten.

Paars hart💜

Luister naar ons. Deze emoji zou dat kunnen zijn de meest controversiële hart-emoji. De paarse hart-emoji werkt goed als je een ouder persoon sms’t, bijvoorbeeld je grootouders.

Je kunt het ook gebruiken voor iemand die je naakt of FWB wilt zien.

Ik was ook erg in de war.

Het wordt vaak gebruikt op Twitter als het gaat over de beroemde Koreaanse boyband BTS. Dus… kies verstandig je vechter.

Groen hart 💚

Een ding is zeker. Er is niets romantisch aan deze emoji!

Het groene hart heeft meerdere betekenissen. Gebruik het om liefde, bewondering en steun te tonen voor dingen die groen gekleurd zijn. Zoals de natuur, biologische levensstijl, salades, groene smoothies en meer.

Het is behoorlijk populair bij Eco-activisten.

Gebroken hart💔

De fysieke weergave van de emoji met een gebroken hart zorgt ervoor dat het er serieus uitziet. Maar in werkelijkheid is het niet zo intens.

Het wordt gebruikt om uit te drukken Teleurstelling en pijn, maar dan voor de grap. Gebruik het als u gewoon voor de lol wat problemen voor uw partner of vriend probeert te veroorzaken. Je kunt het ook gebruiken als je de pijn overdrijft.

Gebruik het niet als u echt diepbedroefd bent of ergens diep door gekwetst bent. Het is ironisch.

Wit hart 🤍

Wit symboliseert zuiverheid. De emoji met het witte hart is een symbool van pure liefde. Het is een mooie natuurlijke keuze. Sommigen gebruiken het als alternatief voor de rode.

Oranje hart 🧡

Je moet toegeven; het is een schattig kleurtje! Oranje hart-emoji’s zijn een geweldige manier om de groepschat met je te besprenkelen goede vrienden en familieleden.

Als je het echter uit liefdesbelang haalt, kan dit betekenen dat ze onzeker zijn over hun romantische gevoelens voor jou.

Maar hé! Het is in ieder geval niet blauw.

Zwart hart 🖤

Zwart is een intense kleur. Dit hart is populair bij Fans van punk, rock en metal. Het is ook een favoriet van gothic-kinderen.

Je kunt het ook gebruiken om te laten zien dat je een grapje maakt na een controversiële zin.

Bruin hart🤎

In de meeste gevallen heeft de bruine hart-emoji een neutrale betekenis. Het kende een enorme populariteit tijdens de Black lives matter Protesten in Amerika.

Groeiend hart💗

Een hart in een hart in een groter hart. Het is geschikt voor gebruik als je met je crush praat. Het is emoji-taal voor ‘Je laat mijn hart overslaan’.

Ik gebruik het ook voor schattige dieren omdat mijn hart er sneller van gaat kloppen.

Dubbel hart 💕

De dubbele hart-emoji stuurt een bericht dat je van iemand houdt. Het is iets dat je zou gebruiken als je met je beste vrienden praat.

Je kunt het ook gebruiken voor iemand met wie je net bent gaan daten. Het is niet zo romantisch als het klassieke rode hart, dus prima alternatief.

Fonkelend hart 💖

De sprankelende hart-emoji is een speelser.

Je kunt het gebruiken met je crush. Je kunt het ook naar je vriendin sturen als ze er goed uitziet in een nieuwe jurk.

Roterende hart-emoji 💞

Je kunt de twee draaiende harten als emoji gebruiken iemand met wie je goed overweg kunt. Bovendien kunt u het gebruiken om te laten zien dat u het ermee eens bent en dat u dezelfde gedachte had.

Hartelijke uitroep❣️

Als je tijdens het sms’en een uitroepteken gebruikt, komt er veel energie vrij. Het toont opwinding over iets of iemand waar je van houdt.

Gebruik dit niet bij iemand die u niet zo kent. Je wilt niet dat ze denken dat je een beetje te hyperactief bent.

Hartkloppingen 💓

Heb je net iemand ontmoet die je hart sneller doet kloppen? De emoji met kloppend hart is perfect om uit te drukken hoe je je voelt.

Behalve dat mensen je vlinders in je buik geven, gebruik het ook praat over dingen die je leuk vindt.

Hart met een pijl 💘

Volgens de mythologie heeft Cupido de reputatie mensen neer te schieten met een liefdesboog om ze verliefd te laten worden.

Deze hart-emoticon met een pijl toont een hart dat is getroffen door de liefdesgod. Stuur het naar iemand je verplettert jezelf hard.

Afronden

Hartemoji’s kunnen een gesprek maken of breken, vooral met een vreemde. Ze kunnen ook een handelsmerk worden – een paar influencers gebruiken bijvoorbeeld alleen het witte hart.

Dus vind jouw berichtstijl! We zijn tenslotte allemaal hier om plezier te hebben.

Mục lục