Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

“Hé Siri, knoop mijn schoenen vast”

De Nike-sneakers die met Siri ‘praten’

Nike heeft al enkele schoenen op de markt gebracht met een vetersysteem of automatische grip. Via sommige motoren werden deze koorden min of meer aangepast om het schoeisel perfect aan de voet van de gebruiker te bevestigen. Nu heeft de Adapt een nieuw model.

De Nike Adapt Huaraches Het zijn de nieuwe schoenen van de populaire fabrikant die zijn gepresenteerd. Een product dat de structuur behoudt van het originele model uit 1991, de neopreen buit, maar de ontwerplijn bijwerkt en technologie toevoegt, heel veel technologie. Zozeer zelfs dat je zelfs verbinding kunt maken met je telefoon.

Dankzij deze verbindingsmogelijkheden, het gebruik van een app en een LED-systeem, evenals een ander systeem voor het gemotoriseerd verstellen van de veters, zijn de Nike Adapt Huaraches echt indrukwekkend.

De LED-verlichting is configureerbaar. Ze maken verschillende soorten instellingen mogelijk, zodat u aspecten kunt opgeven zoals het type kleur of wanneer u wilt dat ze wel of niet worden geactiveerd. Je kunt dus diepgroen dragen als je loopt, rood als je in de sportschool aan het trainen bent, en ze kunnen uit zijn als je op kantoor bent. Kom op, je kunt met je LED-verlichting doen wat je wilt, afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt. Dit alles personaliseert het vanuit de applicatie zelf.

Het meest opvallende kenmerk dankzij deze app en de integratie ervan met iOS is dat je dit kunt doen vraag Siri – de virtuele assistent van Apple – om je schoenen ‘los te maken’ als je thuiskomt En ja, je zult niet ontkennen dat het erg grappig is om je de situatie voor te stellen. Zonder te bukken, zonder moeite te doen, zeg je tegen Siri dat ze ze bij de deur van je huis moeten wegbrengen.

Deze augmented reality app van Nike laat je precies zien hoeveel voet je nodig hebt voor elke schoen

Misschien ben je geïnteresseerd…

Deze augmented reality app van Nike vertelt je precies welk voetnummer je nodig hebt…

Ja, het heeft ook een vreemd punt en zelfs een vaagheid, want er zit ook geen drama in om je veters uit te moeten doen of het gripsysteem van je sneakers los te moeten laten. Maar hier geeft Nike hints over hoe sportschoenen er in de toekomst uit zouden kunnen zien. Een tijdperk dat velen zich voorstellen toen we Back to the Future voor het eerst zagen. Dit soort schoenen is al een realiteit, ook al zijn ze helemaal niet goedkoop.

De Nike Adapt Huaraches wordt op 13 september gelanceerd via de SNKRS-applicatie en een selectie van specifieke winkels. Er is geen prijs bekend en het is logisch dat deze zal stijgen in vergelijking met andere Nike-voorstellen die vergelijkbaar zijn, maar – je begrijpt het wel – de Adapt BB kostte $ 350.