Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Herstel verwijderde bestanden uit de Prullenbak

Het verwijderen van bestanden is een gegeven. Dit betekent dat onze digitale apparaten perfect werken. De gebruiker krijgt meer vrije ruimte. U kunt gegevens opzettelijk en per ongeluk verwijderen. Soms hebben we de bestanden nodig die we hebben verwijderd. Willekeurige verwijdering leidt tot paniekaanvallen. Om deze reden moet een persoon weten hoe hij informatie kan herstellen. Er zijn drie manieren waarop u gegevens kunt herstellen. In deze handleiding leert u hoe u de Prullenbak kunt herstellen.

Koop gerenommeerde en effectieve software

Betaalde versies van Recovery Recycle Bin-applicaties zijn effectief. De meeste ondersteunen alle bestaande formaten. De kwaliteit van de herstelde bestanden is zeer hoog. Het herstellen van de Prullenbak is altijd gemakkelijk en snel. Het werkt net als gratis software. De meest populaire applicaties zijn Disk Drill, Cisdem Data Recovery, Data Rescue 5, Wondershare Data Recovery, Easeus Data Recovery Wizard en anderen. Ze hebben allemaal een gebruiksvriendelijke interface en handige navigatie.

Opname van de originele bron

Dit is het gemakkelijkste herstel van de Prullenbak. Deze methode is effectief als de Prullenbak het bestand nog steeds bevat. Je zou de prullenbak moeten openen. Vervolgens moet u de gewenste map selecteren (Documenten, Video’s, Afbeeldingen, enz.). Klik met de rechtermuisknop. Selecteer de optie “Herstellen” en klik erop. U vindt het geselecteerde bestand op de vorige locatie. Als u de locatie niet meer weet, raadpleegt u de details in het gedeelte Eigenschappen. Het is niet moeilijk, toch?

Ontvang gratis applicaties

Nadat u uw prullenbak heeft geleegd, moet u op zoek gaan naar een specifieke app. Tegenwoordig zijn er veel gratis applicaties op internet te vinden. Je moet alleen een goede downloaden en installeren. Het zal u helpen verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen. Lees zeker de opmerkingen van de klant over het product. Gratis apps bieden vaak herstelde informatie van slechte kwaliteit. Controleer ook het aantal beschikbare formaten die de app ondersteunt. Sommige software is universeel. Je kunt het gebruiken voor interne opslag en externe apparaten.

Er zijn meestal 5 stappen die u moet volgen om de Prullenbak te herstellen.

    Installeer een gratis app. Activeer de app en selecteer de gewenste opslaglocatie. Klik op “Volgende” en wacht tot het scanproces is voltooid. Ontvang de resultaten en beslis welk bestand u nodig heeft. Klik op “Herstellen”.

Hier vraagt ​​de software u om de toekomstige opslaglocatie voor de geretourneerde gegevens te selecteren. Het is best handig.

De meest populaire gratis apps zijn Free Undelete, M3 Data Recovery, Minitool Power Data Recovery, Lazesoft Data Recovery, Recuva en anderen. Het kan zijn dat sommige tools slechts een beperkte gratis hersteloptie bieden. Minitool Power Data Recovery kan bijvoorbeeld slechts 1 MB gratis herstellen. Easeus Data Recovery Wizard belooft gratis tot 2 GB aan herstelde informatie.

Conclusie

Software voor gegevensherstel kan uw beste vriend worden. Het is in staat verloren gegevens op een laptop, USB-tools, Android, iPhone, iPad en andere randapparaten te herstellen. Deze software verwerkt verwijderde, beschadigde en geformatteerde bestanden. Je kunt het hier downloaden en er direct van profiteren.