Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het aantal betaalde Apple-abonnees zou in 2023 het miljard kunnen bereiken

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: het aantal betaalde Apple-abonnees zou in 2023 het miljard kunnen bereiken

Het aantal betaalde abonnees van Apple is aanzienlijk toegenomen. “We hebben nu meer dan 860 miljoen betalende abonnees op ons platform, een stijging met meer dan 160 miljoen alleen al in het afgelopen jaar”, voegde Cook eraan toe.

Tijdens Apple’s cijfers over het derde kwartaal zei Maestri dat het bedrijf meer dan 860 miljoen gebruikers had, een stijging ten opzichte van de 160 miljoen vorig jaar alleen. Apple deelt het aantal abonnees niet uit per dienst, hoewel Maestri zei dat de groei robuust was bij aanbiedingen als Apple TV+ en Apple Arcade.

Bij de winstoproep van het bedrijf merkte Apple CFO Luca Maestri op:

Kijkend naar de rest van de derdekwartaalgegevens van Apple: de iPhone-verkoop steeg lichtjes op jaarbasis, van 39,5 miljard dollar naar 40,7 miljard dollar – een stijging van 3% ten opzichte van dezelfde periode in 2021. Hoewel de algehele prestaties van het bedrijf de verwachtingen van Wall Street overtroffen, resulteerden de resultaten in sommige gebieden waren gemengd. In het kwartaal boekten de Mac, iPad en de gecombineerde categorie wearables/thuisproducten allemaal verliezen.

Als Apple dit groeitempo de komende twaalf maanden aanhoudt, kan het volgend jaar al een miljard betalende klanten bereiken.