Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het biedt een prachtig design, een enorme batterij en een 48 megapixel camera

Android-autoriteit

Honor introduceerde zijn volgende innovatie. Het gaat om Honor Play 3, die naast een prachtig design ook een enorme batterij of een hele degelijke camera biedt, schrijft GSMAren.

Het bestrijkt vrijwel de gehele voorkant 6,39-inch LCD-scherm Scherm met resolutie 1560 x 720 pixels. De ruimte wordt echter gedeeld met de ‘onopvallende’ selfiecamera, die zich net als de Honor View20 in de linkerbovenhoek bevindt.

GSMArena

Over het scherm gesproken: de ontwikkelaars hebben gekozen voor aluminiumsilicaatglas, waardoor het scherm vrijwel ongevoelig is voor krassen.

Het interieur omvat Kirin 710Fwie biedt 4 Cortex-A73-kernen En 4 aders A54. De processor werkt uitstekend samen met de grafische chip Mali-G51 MP4 en een behoorlijke hoeveelheid RAM beschikbaar 4GB En 6 GB Versie.

Honor Play 3 geïntroduceerd: het biedt een prachtig ontwerp, een enorme batterij en een 48 megapixelcamera 2GSMArena

De technische gegevens worden aangevuld door een batterij met een enorme capaciteit 4000 mAh of intern geheugen, dat ook in twee varianten verkrijgbaar is (64 GB / 128 GB).

Hieruit blijkt dat een lagere schermresolutie ergens goed voor kan zijn, zeker als een bepaalde smartphone over een grotere batterij beschikt. Dit is precies het geval bij de Honor Play 3, die eenmalig kan worden opgeladen maximaal twee dagen duren. Het hangt natuurlijk allemaal af van hoe vaak je je telefoon gebruikt. Velen ondersteunen de technologie ook graag Snel opladen tot 10W.

Honor Play 3 geïntroduceerd: het biedt een prachtig ontwerp, een enorme batterij en een 48 megapixelcamera 3GSMArena

De absolute kers op de taart zijn drie camera’s achterop. Individuele sensoren bieden maatresolutie 48 Mpx (diafragma 1,8) 8 Mpx (ultragroothoeksensor van 120 graden) met de derde Dieptesensor. De hierboven genoemde camera aan de voorkant kan foto’s maken met resolutie 8 Mpx.

Honor Play 3 geïntroduceerd: het biedt een prachtig ontwerp, een enorme batterij en een 48 megapixelcameraGSMArena

Velen zullen ook verrast zijn door de lage en dus veel betaalbare prijs die beweegt 130 euro voor een goedkoper model (4 GB / 64 GB).