Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het definitieve ontwerp van de Huawei Mate 30 Pro is vrijgegeven

De afgelopen weken hebben we lekkages gezien Huawei Mate 30 Pro, het volgende vlaggenschip van Huawei, dat in september of oktober arriveert. De gelekte afbeeldingen vallen meer dan eens samen en tonen een ronde camera en ontwerplijnen vergelijkbaar met de Huawei P30 Pro. Nu onthullen nieuwe afbeeldingen het definitieve ontwerp van dit apparaat.

Dit is een officiële gelekte afbeelding, blijkbaar is de terminal op de Chinese Huawei-website verschenen en is het ontwerp te zien. We kunnen duidelijk lezen dat het model de Huawei Mate 30 Pro isen dat de kenmerken ervan Kirin 990 zullen zijn. We kunnen ook het ontwerp zien met een ronde camera en vier lenzen. De LED-flitser en het type ToF-sensor staan ​​aan de zijkant, samen met de technische kenmerken van de lens.

Op deze afbeelding is ook het bovendeel met een aluminium frame op een vlakke ondergrond te zien, waar geen goed nieuws is ten opzichte van de vorige generatie. Eindelijk zien we de voorkant met aan weerszijden gebogen schermen en flinke rondingen. Deze positie wordt bereikt door het 3D-gezicht en verschillende lenzen te ontgrendelen. De zijkanten hebben een aluminium frame en een aan/uit-schakelaar. Er zijn geen volumeknoppen, de volumeknoppen zijn toegevoegd met behulp van gebaren.