Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het interieur van de Porsche Taycan EV beschikt over talrijke touchscreens en stembediening

Porsche heeft interieurfoto’s vrijgegeven van de Taycan, zijn eerste volledig elektrische auto.

Het Duitse autobedrijf wilde het aantal fysieke knoppen en schakelaars in de auto beperken. Hiervoor zijn naast het gebruik van stemcommando’s extra touchscreens in het voertuig geïnstalleerd.

Het eerste touchpad bevindt zich op het digitale dashboard, waardoor de bestuurder de verlichting en het chassis aan de buitenkant van het gebogen scherm kan aanpassen.

Het tweede touchscreen bevindt zich in de middenconsole, waardoor gebruikers de instellingen van het voertuig kunnen aanpassen of de geïntegreerde Apple Music-app kunnen bedienen.

Porsche heeft ook de mogelijkheid om een ​​touchscreen aan de passagierszijde toe te voegen dat verbinding maakt met het 10,9-inch infotainmentdisplay.

Het door Porsche getoonde interieurbeeld toont uw belinstellingen, muziek en navigatie op één scherm.

Het is een leuke functie, maar aangezien de fabrikant niet heeft gespecificeerd hoeveel dit optionele accessoire gaat kosten, zou je er een enorm bedrag voor kunnen betalen.

Als je meer geld wilt uitgeven, kun je aan de achterkant ook een 5,9-inch touchscreen toevoegen waarmee passagiers de klimaatregeling kunnen wijzigen met behulp van de schuifregelaar op het scherm.

De Porsche Taycan kost tussen CAD 122.700 en CAD 177.300. Meer informatie over het elektrische voertuig zal beschikbaar zijn op 4 september dit jaar.

Fotocredit: Porsche

Bron: The Verge Via: Porsche