Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het is officieel! Android 10 is er… maar waar is Huawei?

Android 10, oorspronkelijk Android Q genoemd, is de laatste tijd onderwerp van veel discussie omdat de lancering van dit besturingssysteem door Google in de nabije toekomst werd verwacht. Maar nu is het officieel!

Donkere modus, geoptimaliseerde navigatiegebaren en meer gebruikerscontrole over rechten… En de eerste updateversies zouden tegen het einde van de dag vandaag via OTA moeten arriveren!

Google heeft dit zojuist officieel aangekondigd Android 10, waar de afgelopen dagen veel over is gesproken. Oorspronkelijk werd verwacht dat het Android Q zou heten, maar Google veranderde van fan en vereenvoudigde deze keer de naamgeving van zijn mobiele besturingssysteem.

Het nieuws …

Er zijn verschillende nieuwsberichten over de nieuwe versie van Android. Met de Live ondertitelingde gebruiker kan automatisch verschillende mediatypen vastleggen. Met één tik doet de app de rest zonder verbonden te zijn met het netwerk.

De slimme antwoorden Ze zijn beter dan ooit! In plaats van slechts een kleine reeks vooraf gedefinieerde antwoorden te presenteren, zal het besturingssysteem vanaf nu intelligente antwoorden aan de gebruiker voorstellen op basis van de inhoud van het gesprek.

Android 10

Android 10 zal ook een bondgenoot zijn om u te helpen beter te horen! De GeluidsversterkerDoor een hoofdtelefoon te gebruiken, kunt u achtergrondgeluiden elimineren, zodat u zich meer kunt concentreren op wat u echt interesseert.

Iets dat altijd ontbrak op Android waren de navigatiegebaren. Hoewel gebarenoptimalisatie op Android bijvoorbeeld een meer natuurlijke vorm van interactie vertegenwoordigt dan aanraking, was deze lager dan op iOS. Android 10 brengt op dit vlak echter nieuws… Ze zijn intuïtiever, soepeler en sneller dan ooit!

Een van de nieuwigheden die een algemene trend in de technologische wereld vertegenwoordigt, is de aanwezigheid van donkere modus. Deze nieuwe weergavemodus zal nog duidelijker aanwezig zijn in Android 10 en bespaart je gezichtsvermogen en de batterij van je smartphone!

Android 10 Donkere modus

Privacy en veiligheid zijn niet over het hoofd gezien als het gaat om Android 10. Beveiligingsupdates zijn nu sneller en gemakkelijker beschikbaar. In plaats van te worden behandeld als systeemupdates, zijn beveiligingsupdates als applicatie beschikbaar in de Play Store. Bovendien heeft u meer macht over uw gegevens, privacy en machtigingen dan toepassingen op uw systeem.

Op het niveau van digitaal welzijnGoogle bracht ook verschillende nieuwsitems! Deze kwestie wordt steeds belangrijker, vooral in het licht van de verantwoordelijkheid van technologiebedrijven voor consumentengewoonten. Op Android 10 beschikken gebruikers over verschillende functies om deze gewoonten te controleren en te monitoren.

Huawei wordt niet genoemd door Google op Android 10

Op de officiële Android 10-website is er een pagina met de Toonaangevende fabrikanten dit besturingssysteem. Verrassend genoeg staat Huawei niet op de lijst. Hierdoor rijst de vraag of toekomstige Huawei Mate 30-modellen met Android komen of met een alternatief besturingssysteem zoals HarmonyOS.

Android 10 Google Huawei-fabrikant

De eerste updateversies zouden tegen het einde van de dag vandaag via OTA moeten arriveren! Toch moeten de modellen die nu gedekt worden beperkt blijven tot het Pixel-assortiment van Google en mogelijk tot smartphones OnePlus of Essential.

Controleer of uw smartphone is bijgewerkt…