Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het nieuwste lek van de Galaxy Note 10+ geeft ons een nadere blik op de telefoon en zijn specificaties

Samsung is nog maar een paar weken verwijderd van de aankondiging van de Galaxy Note 10, dus de lekken duiken op dit moment uiteraard non-stop op.

Het nieuwste lek van WinFuture bevat afbeeldingen en specificaties voor de grotere Galaxy Note 10-modellen. De Galaxy Note 10+ zal een 6,8-inch scherm hebben, maar in een formaat dat dichter bij de Galaxy Note 9 ligt toen Samsung de randen kon verkleinen. Het zal ook een MicroSD-slot hebben, in tegenstelling tot het kleinere Note-model 10, maar geen van beide zal worden geleverd met een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm.

  • Lekken onthullen belangrijke specificaties van de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+

Beide telefoons kunnen worden opgeladen tot 45 watt wanneer ze zijn aangesloten, of 20 watt via een draadloze oplader. Andere functies van de Galaxy Note 10-plus zijn onder meer een batterij van 4.300 mAh, een Snapdragon 855 Plus of Exynos 9825 en drie camera’s aan de achterzijde met standaard- (12 megapixels), ultragroothoeklenzen (16 megapixels) en telefotolenzen (12 megapixels). ook een time-lapse. off-flight sensor.

Ten slotte heeft de S Pen mogelijk ‘luchtgebaren’ die kunnen worden gebruikt om de telefoon te bedienen zonder het scherm aan te raken. Er wordt ook gezegd dat de S Pen blauw is voor de zilveren Galaxy Note 10. Meer geruchten over de Galaxy Note 10 voorafgaand aan de onthulling op 7 augustus. Bekijk onze samenvatting.