Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het rooten van de Galaxy S8 zonder pc duurt slechts 5 minuten

Als je de Galaxy S8 moet rooten en je hebt geen pc bij de hand, lees dan verder. We laten u zien hoe u uw telefoon op de gemakkelijkste en snelste manier kunt rollen. Ongeacht de redenen kunt u dan acties uitvoeren die u voorheen niet deed.

Om de Galaxy S8 te rooten moet je aan een aantal voorwaarden voldoen

Nu De minimumvereisten omvatten:

  • Root nooit een mobiele telefoon die niet buiten de garantie valt.
  • Uw batterij moet minimaal 70% opgeladen zijn.
  • U moet een back-up maken.

Stappen om uw Galaxy S8 te rooten en het proces te controleren

We zullen verschillende applicaties aanbevelen die je kunt gebruiken om de Galaxy S8 zonder pc te rooten. Lees ze allemaal in detail:

Download en installeer de app vanaf een beveiligde site. Kijk dan met een bestandsbrowser en klik erop. Selecteer “Start” om het proces te starten. Laat ze uitspelen en als alles goed is gegaan zie je een groen icoontje.

Download en installeer de app vanaf een beveiligde site. Open het en ga naar “Make it”, selecteer “Aragom” en vervolgens “Superuser”. Wacht tot het proces is voltooid en start het apparaat opnieuw op.

Het rooten van een van deze apps op de Galaxy S8 duurt niet langer dan 5 minuten. U hoeft er alleen maar één te kiezen en de stappen te volgen. U kunt vervolgens een app downloaden om te controleren of het rooten is gelukt. Je kunt Root Checker downloaden en met behulp van deze app weet je of je root perfect is gedaan.

Samsung Galaxy S8 Plus: belangrijkste kenmerken

Samsung Galaxy De S8 wordt geleverd met een 6,2-inch Infinity Display. Het heeft ook een Snapdragon 835- of Exynos 8895-processor. Er is 4GB RAM aanwezig en de interne opslagcapaciteit bedraagt ​​64GB. Het is waterdicht.

Het brengt een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 12 megapixel dual pixel camera met zich mee. Het bevat ook een vingerafdruk- en irislezer en een batterij van 3.500 mAh voor draadloos opladen. Dit zijn slechts enkele van de kenmerken die deze mobiele telefoon tot het perfecte toestel maken.

We hopen dat al deze informatie je veel heeft geholpen en je Galaxy S8 in de goede richting heeft geworteld. Zo haal je het maximale uit je smartphone.