Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het spel Eekhoorn met een pistool is absoluut een grote hit

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Het spel Squirrel With A Gun is absoluut een grote hit

Heb je er ooit aan gedacht dat een eekhoorn een pistool op mensen afschiet? Het is hilarisch, nietwaar? Een aankomend spel, Eekhoorn met een pistool zal binnenkort op Steam verschijnen. Het toont letterlijk een eekhoorn met een pistool dat misdaden kan begaan en mensen kan terroriseren. De eerste gameplay dook online op en onthulde dat de game precies lijkt te zijn wat de naam doet vermoeden.

‘Squirrel with a Gun’ heeft het internet stormenderhand veroverd

is een hilarisch indiespel op de Steam-site. De Steam-pagina omschreef het spel als volgt:

“Het is niet gemakkelijk, maar het is leuk om een ​​eekhoorn met een pistool te zijn. Squirrel with a gun is een sandbox-game gericht op verkenning en schietgevechten.”

Naast het beroven van mensen kunnen spelers burgers helpen en geschenken ontvangen zoals een taart. De game zal een afleidingsmanoeuvre hebben om ‘agenten’ aan te pakken, waarvan wordt aangenomen dat ze de belangrijkste antagonisten van de game zijn. Spelers kunnen de terugslag van vuurwapens gebruiken om hun schattige en dodelijke eekhoorn hoog de lucht in te lanceren.

Deze gloednieuwe Squirrel-game laat maar weer eens zien dat games geen triple-A of een hoog budget hoeven te zijn om de aandacht van het publiek te trekken. Soms krijgen schattige en bizarre dingen aandacht. Ontwikkelaar Dan DeEntremont is er vrij zeker van dat hij meer donaties voor dit project zal krijgen, omdat het duidelijk is dat spelers eigenlijk alleen maar willen spelen als een schattige eekhoorn met een pistool. De meeste reacties op de gameplayvideo zijn positief en suggereren dat het een groot succes zal worden. Gebruikers prijzen ook de eenvoud en hoe meedogenloos het is om een ​​schattig wezentje met een pistool te zijn.

Lees ook: Google Meet werkt aan teamchat voor Android-games – (phoneworld.com.pk)