Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het Spotify-startscherm krijgt aparte secties

Let op: het volgende artikel helpt je: Het Spotify-startscherm krijgt aparte secties

Spotify is een van de bloeiende muziek-, podcast- en videoserviceplatforms die toegang bieden tot miljoenen nummers van over de hele wereld. Om actueel te blijven, moeten nieuwe ontwerpen en functies worden geïntroduceerd om gebruikers gemak en meer opties te bieden. Dit keer heeft het bedrijf een nieuw schermontwerp voor zijn mobiele app bedacht. Als onderdeel van de vernieuwing krijgt het Spotify-startscherm aparte secties voor muziek en podcast.

Het startscherm van Spotify heeft een make-over gekregen

Op het nieuwe startscherm kunnen gebruikers nieuwe inhoud uit verschillende delen van de wereld ontdekken en ook gemakkelijk gegevens in afzonderlijke secties vinden. Deze stap houdt de zaken eenvoudiger en maakt het zoeken eenvoudiger. Gebruikers kunnen nieuwe en nieuwe inhoudsaanbevelingen vinden of zelfs recente favorieten opnieuw bezoeken en muziek naast elkaar in twee verschillende categorieën sorteren.

De app legt de voorkeuren en voorkeuren van gebruikers vast en stelt vervolgens via de muziekfeed de nummers en afspeellijsten voor die overeenkomen met de voorkeuren van gebruikers. De nieuwe aanbevelingen maken het ontdekken eenvoudiger dan voorheen. Nadat de gebruiker toegang heeft gekregen tot de voorkeuren van de gebruiker, beveelt de Podcast & Shows-feed nieuwe afleveringen en seizoenen aan van de shows die de gebruiker volgt. De app suggereert ook nieuwe podcasts waar gebruikers in het verleden naar hebben geluisterd. In de aanbevelingen ontvangen gebruikers ook afleveringsbeschrijvingen en kunnen ze hun favorieten liken en opslaan in hun bibliotheek. De update omvat niet alleen de introductie van twee verschillende categorieën, maar voegt ook nieuwe knoppen toe waarmee gebruikers hun favoriete muziek eenvoudig en snel kunnen delen, leuk vinden en afspelen.

Het bedrijf zegt:

“Door deze feeds te maken, helpt Spotify luisteraars gemakkelijk door het type inhoud te scrollen waarnaar ze momenteel op zoek zijn. De bijgewerkte interface zal de ervaring persoonlijker maken en gebruikers in staat stellen nog dieper in hun aanbevelingen te duiken.”

Het nieuwe startscherm van Spotify is alleen beschikbaar voor gebruikers van mobiele Android-apparaten. Zeer binnenkort zal het bedrijf dezelfde functie ook voor iOS-apparaten introduceren.