Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het uitrolschema van Oppo ColorOS 12 voor het derde kwartaal van 2023 is online verschenen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Uitrolschema van Oppo ColorOS 12 voor Q3 2022 is online verschenen

OPPO heeft in 2021 officieel het gloednieuwe ColorOS 12-besturingssysteem aangekondigd voor zijn wereldwijde gebruikers. Het biedt zijn gebruikers een naadloze ervaring die dichter bij stock-Android 12 ligt. Bovendien introduceert ColorOS 12 een geheel nieuwe, inclusieve gebruikersinterface, soepelere prestaties en rijke functies die uw dagelijkse productiviteit helpen verhogen. Oppo rolt de ColorOS 12-update al uit voor meerdere smartphones. Daarnaast maakte het bedrijf ook bekend Kleurbesturingssysteem 12 Uitrolschema voor Q3 2022.

Hier is alles wat u moet weten over de uitroltijdlijn van Oppo ColorOS 12

ColorOS is de skin voor het besturingssysteem die draait op het Android-besturingssysteem van Google op basis van Android 12. Het is momenteel een van de meest stabiele Android 12-gebaseerde updates op de markt. Oppo heeft gewerkt aan het verminderen van bloatware en het schoner maken van de ervaring voor gebruikers. Het gebruik van deze skin op de vlaggenschipapparaten van Oppo is zeker een geweldige ervaring. Daarnaast werkt Oppo ook aan ColorOS 13 op basis van Android 13. Over de wereldwijde uitrol van deze update is echter nog niets bekend.

Dat maakte de Chinese techgigant onlangs bekend Uitrolschema voor ColorOS 12 voor Q3 2022. Als u eigenaar bent van een Oppo-smartphone, kijk dan hieronder wanneer uw telefoon ColorOS 12 krijgt:

  • Oppo begint vanaf 22 juli 2022 ook met het uitrollen van de F21 Pro 5G-update.
  • De Oppo A55 en A16 krijgen vanaf 23 juli 2022 de ColorOS 12 update.
  • Het wordt geïntroduceerd voor Find, F17 Pro, F17, K10, A96, A76, A74 5G, A53s 5G en tegenwoordig de A53.

Als je een … hebt Tegen Gebruikers kunnen vervolgens handmatig controleren op updates door naar de app Instellingen te gaan en te controleren op de software-update. Als de smartphone up-to-date is, zie je geen update. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zal er een update beschikbaar zijn die u vanaf daar kunt downloaden en installeren. Oppo rolt de nieuwste ColorOS 12 geleidelijk uit. Als uw telefoon op de lijst staat en de update nog niet heeft ontvangen. Geen zorgen! Het zal snel zijn weg vinden naar uw Oppo-telefoon.