Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het vinden van verloren apparaten is eenvoudiger met Tile Google Assistant

Verderop kondigt AppleTile, het bedrijf dat trackingtags populair heeft gemaakt, de lancering aan van een nieuw trackingapparaat met Google Assistant-integratie, waardoor Assistant-gebruikers hun verloren Tile-tagged apparaten direct kunnen lokaliseren. Deze functie is handig voor degenen die thuis op zoek zijn naar verloren apparaten.

LEES: Apple Tile rivaliserende trackerfuncties gedetailleerd in de uitgebrachte versie van iOS 13

De update is vrij klein en alleen relevant voor Google Assistant-gebruikers. Ervan uitgaande dat je een Google Assistent hebt, zoals een van de nieuwe Nest-luidsprekerproducten, kun je de persoonlijke assistent vragen je verloren Tile-apparaat te bellen.

Met deze Google Assistent-functie voor rechtstreeks bellen kunnen gebruikers hun verloren apparaat terugvinden zonder telefoon. Dit is vooral handig als u op zoek bent naar een kwijtgeraakte telefoon.

Volgens Tile zal deze nieuwe functie later dit jaar worden uitgerold naar Tile en Google Assistant. Dit nieuws komt slechts enkele dagen voordat Apple naar verwachting een nieuw tracking tag-apparaat zal lanceren. Het vermeende product is de afgelopen maanden meerdere keren gelekt.

Op basis van deze lekken zou het trackingapparaat een kleine, ronde puck-achtige tag kunnen zijn die zal werken met Apple’s nieuwe Find My-app voor iOS 13, die bedoeld is om iPhone-gebruikers in staat te stellen hun verloren voorwerpen te lokaliseren – ervan uitgaande dat ze verbonden zijn met de tracking Apparaat gemarkeerd – en om andere gebruikers te helpen hun gemarkeerde, verloren items te vinden.

Het is redelijk om aan te nemen dat geruchten over het aankomende apparaat van Apple Tile op scherp hebben gezet, wat leidt tot een kleine Google Assistant-update. Het bedrijf biedt een reeks trackers, waaronder Pro-modellen en Slim-modellen.