Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het volgende Microsoft Surface-evenement is op 2 oktober

Microsoft heeft zojuist uitnodigingen verzonden voor zijn volgende grote evenement. De presentatie staat gepland voor 2 oktober in New York en komt precies een jaar na de laatste grote lancering van Surface-hardware door het bedrijf. Het is ongetwijfeld ook het juiste moment voor een laatste belangrijke productimpuls vóór de feestdagen.

Het grote evenement van vorig jaar omvatte de lancering van de Surface Pro 6 hybride, Surface Studio 2, enkele softwareaankondigingen en de lancering van de Surface Headphone-lijn.

Er zijn talloze vermeldingen in de line-up van Microsoft die moeten worden bijgewerkt, waaronder de Surface-laptop en de Surface Go-miniatuurtablet.

Het bedrijf streeft er ook naar om tijdens deze evenementen minstens één nieuwe productlijn te lanceren. Zoals Verge opmerkt, lijkt de tablet met twee geruchten op dit moment zeker overontwikkeld te zijn, aangezien het minstens twee jaar productonderzoek achter de rug heeft.

De vorige uitnodiging om de dag te redden, die vandaag naar journalisten is gestuurd, verwijst op subtiele wijze naar de opname van meerdere converteerbare factoren, terwijl het logo van Windows 10 wordt geëerbiedigd. Met informatie van TechCrunch.

In deze betekenis