Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Het wordt al verhandeld tegen $65

De prijzen stegen met gemiddeld $ 5 ten opzichte van de prijs van 15.00 uur, toen ze sloten op een gemiddelde van $ 60

De aankondiging van de centrale bank dat de verspreiding van resultaten door financiële instellingen werd beperkt, deed de prijs van de dollar kelderen op online beurzen die 24 uur per dag actief zijn.

Via Notice A 6768 die een paar uur geleden werd gepubliceerd, beval de BCRAo dat vanaf vandaag “financiële instellingen de voorafgaande toestemming van de Centrale Bank nodig hebben voor de verspreiding van hun resultaten”.

De platforms pasten onmiddellijk hun prijs aan en boden de valuta aan voor $65.

De prijzen stegen met gemiddeld $ 5 ten opzichte van de prijs van 15.00 uur, toen ze sloten op een gemiddelde van $ 60.

Er wordt in de markt gespeculeerd over deze maatregel, het is het begin van het beheersen van de winstomslag bij bedrijven in andere sectoren.

De regelgeving heeft echter ook een macroprudentiële kant. Zoals een voormalige ambtenaar van het agentschap uitlegde, zal dit echter de vraag naar dollars helpen beteugelen en beantwoordt het ook aan een veel bredere doelstelling. “Het is niet alleen een valutaprobleem, maar het gaat verder dan dat”, legt de bron uit.

“Ze doen het ook omdat de activa van de banken instorten. Als ze deze niet goed berekenen, kunnen ze zeggen dat ze meer winst hebben en winsten uitkeren als je deposito’s laat vallen”, voegde de voormalige BCRA eraan toe: “Naast de beperkende maatregelen de uitstroom van dollars is preventief.”

In die zin zal het toezicht op financiële en beursvennootschappen, zoals uiteengezet in de nieuwe regelgeving, in het goedkeuringsproces onder meer “de potentiële impact van de toepassing van internationale standaarden voor jaarrekeningen in overeenstemming met Notice “A ” 6430 (dat verwijst naar de bijzondere waardevermindering van financiële activa en de aanpassing van de voltooiing overeenkomstig kennisgeving “A” 6651.

Onder het management van Federico Stützengger werd niet alleen de noodzaak van officiële goedkeuring voor de uitkering van dividenden geëlimineerd, maar kregen de banken ook rechtstreeks toestemming om hun uitkeringen zonder toestemming uit te keren. Nu moet er toestemming zijn.