Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hier is alles wat u moet weten over de 10e generatie iPad

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Hier is alles wat je moet weten over de 10e generatie iPad

Er zijn veel geruchten geweest over de volgende generatie iPad van Apple. Er wordt gezegd dat Apple zich voorbereidt op de lancering van een nieuwe generatie van zijn instapmodel iPad, ook wel bekend als de iPad van de 10e generatie later dit jaar.

10e generatie iPad: dit is wat we tot nu toe weten

Er wordt verwacht dat het nieuwe iPad-model betere hardware en een nieuw ontwerp zal bieden. Laten we er een paar details over bespreken.

A14 Bionische chip:

De aankomende instap-iPad zal worden aangedreven door de A14 Bionic-chip. Volgens met de zaak bekende bronnen is J272 de interne codenaam van de nieuwe iPad, die over dezelfde chip zal beschikken als de iPhone 12 en iPad Air 4, wat de A14 Bionic-chip blijkt te zijn.

5G:

We weten dat bijna alle iPhone- en iPad-modi die Apple momenteel verkoopt 5G ondersteunen. De mobiele iPads van de negende generatie zijn echter nog steeds beperkt tot LTE-connectiviteit. Volgens bronnen zal de aankomende 10e generatie iPad deel uitmaken van de familie van duurdere iPads, omdat deze ook ondersteuning zal bieden voor snellere 5G-netwerken. Verwacht niet dat 5G beschikbaar zal zijn op het basismodel van de nieuwe iPad, want het is de moeite waard om te onthouden dat Apple verschillende versies van iPads met Wi-Fi en Wi-Fi + Cellular verkoopt.

USB-C voor de instap-iPad:

Volgens bronnen zal de nieuwe 10e generatie iPad de Lightning-poort laten varen ten gunste van de modernere USB-C.

Nieuw ontwerp:

De afbeeldingen die online zijn opgedoken tonen een ontwerp dat vrij gelijkaardig is aan andere iPad-modellen met platte randen. Bovendien impliceren de schema’s dat de nieuwe iPad iets dunner zal zijn dan de huidige. Het meest interessante is dat het uitsteeksel van de camera aan de achterkant dezelfde vorm heeft als die van de iPhone X en XS, in plaats van eruit te zien als de camera op de iPad Air en iPad mini. De iPad-weergaven tonen de cameramodule met een enkele lens en een verticaal gerichte microfoon aan de achterkant. Bovendien zal het hetzelfde rechthoekige display hebben met dikke randen en een homeknop met Touch ID.

FaceTime-camera:

Volgens recente rapporten zal de camera aan de voorkant van de nieuwe iPad “aan de rechterkant” worden gepositioneerd. Over andere details werd echter niets gezegd.

iPad 10e generatie Prijs en beschikbaarheid:

Apple verkocht de negende generatie iPad voor $ 329. Vanwege de inflatie zal de aankomende iPad naar verwachting een hoge prijs hebben. Apple heeft dit najaar twee evenementen. Eén voor de iPhone 14-serie en de andere voor de nieuwe MAC-serie en deze aankomende instap-iPad. Laten we eens kijken, wat er daarna zal komen.

Lees ook: Snapdragon 6 Gen 1-specificatieblad gelekt – PhoneWorld