Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hier zijn de gratis PS Plus-games voor juli 2023

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Hier zijn de gratis PS Plus-games voor juli 2022

Er zijn veel gamers die zich net hebben aangemeld en totaal niet bekend zijn met de voordelen van een PlayStation Plus-abonnement. Voor gameliefhebbers wil ik uitleggen dat als je je abonneert op PlayStation Plus, je elke maand een verscheidenheid aan gratis games voor PS5- en PS4-consoles krijgt. PS5-bezitters krijgen ook toegang tot de PS Plus-collectie, die 19 gratis videogames biedt die je kunt downloaden en spelen wanneer je maar wilt. Het is geen geheim dat de maandelijkse gratis games voor PS Plus dit jaar niet de beste zijn geweest, en er zijn een paar ongelooflijk wankele maanden geweest die klanten in verwarring hebben gebracht. Gelukkig zijn de gratis games van juli 2022 gearriveerd en ze zullen je niet teleurstellen.

Hier zijn de gratis PS Plus-games voor juli 2022

De wedstrijden voor juli 2022 zijn als volgt:

Crash Bandicoot 4: Het werd tijd (PS4/PS5)

Crash Bandicoot 4: It’s About Time, het vervolg op de N. Sane Trilogy uit 2017, is een interessant spel. In It’s About Time, waarin alle eerdere Crash-sequels zijn verzameld, vechten we tegen Dr. Neo Cortex en N. Tropy, die een aanval op het hele multiversum hebben gelanceerd. Dit keer kunnen we naast Crash ook spelen als Coco, Tawna, Dingodile en anderen.

Zie ook: Beste multiplayer-cricketspellen

De donkere foto’s ColLes: Man of Medan (PS4)

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan is weer een filmische horrorgame met vertakkende paden die de afgelopen jaren is uitgebracht. Deze film, ontwikkeld door de maker van Until Dawn en The Quarry, volgt vijf vrienden op een duiktrip die plotseling misgaat. Jouw beslissingen zijn van invloed op de vraag of deze speelbare personages overleven of sterven, en er kunnen maximaal vijf andere spelers zich bij je aansluiten.

Zie ook: Beste strategiespellen voor Android

Arcadegeddon (PS4/PS5)

In Arcadegeddon spelen we als Gilly, een plaatselijke arcade-eigenaar die zijn bedrijf probeert te redden van een multinational. Om een ​​nieuwe game te maken die met hen kan concurreren, heeft de ontwikkelaar een virus in deze online coöp-multiplayer-shooter geïnjecteerd.

Uitchecken? Na Microsoft kan Sony advertenties weergeven in gratis te spelen PS-games