Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe bekijk ik mijn video’s? YouTube Wat heb ik gegeven hoe

Markeer “likes” in een video op YouTube Creëer een geschiedenis. Wij leggen uit hoe u deze kunt raadplegen.

YouTube Het is een van de grootste realtime videoplatforms ter wereld en biedt een verscheidenheid aan functies waarmee u met de inhoud kunt communiceren. Eén daarvan is de optie om een ​​video leuk of niet leuk te vinden. Dit zijn de opties die door sommige handen vlak onder de video worden gepresenteerd.

Wat niet iedereen is, is dat wanneer je in een video “Vind ik leuk” aanvinkt, deze automatisch naar een lijst wordt gestuurd die op elk moment kan worden bekeken.

U kunt dus de video’s bekijken die u leuk vond op YouTube en uw favoriete inhoud op het platform opslaan.

Bekijk stap voor stap de video’s die je leuk vond op YouTube

Om aan de slag te gaan, moet u inloggen op uw YouTube-account. Ga vervolgens naar het menu links bovenaan YouTube, weergegeven door drie horizontale lijnen, en selecteer de optie “Bibliotheek”.

Op het scherm dat verschijnt, zie je de recent bekeken video’s die zijn gemarkeerd om later te bekijken, naast de video’s die je leuk vond.

Wanneer u van een video geniet, kunt u die inhoud in uw bibliotheek opslaan en deze op elk gewenst moment gemakkelijk terugvinden.

Als je deze geschiedenis wilt verwijderen, klik dan op de optie “Video’s gemarkeerd als gewenst”, ga naar de video die je wilt verwijderen en klik op het menu dat wordt weergegeven door drie stippen om deze optie te vinden.