Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe de Amazon Prime Video-app te installeren op Windows 11/10

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de Amazon Prime Video-app installeert op Windows 11/10

Amazon Prime Video-app(Amazon Prime Video-app) voor Windows 11/10 is nu beschikbaar om te downloaden Microsoft-winkel . Je kunt het ook downloaden en gebruiken of installeren Amazon Prime als Progressieve web-app(Progressieve web-app) PWA ) via een browser Rand.

Download de Amazon Prime Video-app(Download Amazon Prime Video) voor Windows 11/10.

Hieronder vindt u een lijst met nieuwe app-functies Amazon Prime-video voor de Windows 11 en Windows 10:

 • Downloaden(Download) Video voor offline weergave – overal en altijd
 • Huur of koop duizenden titels, waaronder nieuwe filmreleases, populaire tv-programma’s en meer.
 • Via kanalen Prime Video(Prime Videokanalen) Prime-leden kunnen zich abonneren op meer dan 150 premium- en speciale kanalen, zoals: HBO , SHOW TIME , STARZ En Bioscoop .
 • Betaal alleen voor de zenders die jij wilt, geen kabel nodig, op elk moment opzegbaar
 • Met hulp röntgen Bekijk informatie IMDb over acteurs, liedjes en trivia voor video’s tijdens het streamen.

Je kan downloaden Amazon Prime-video voor de Windows 11/10 uit de Microsoft Store.

Installeer Amazon Prime Video(Installeer Amazon Prime Video) als PWA in Windows 11/10

Amazone heeft ook een webapp uitgebracht voor zijn winkelportaal en een muziekapp voor Windows 10 En Windows 11 . Dankzij(W) Kansen Progressieve webapps-app(Progressieve webapps) Amazon Prime-video(Amazon Prime Video) kan ook worden geïnstalleerd ramen en u kunt streamingdiensten op uw bureaublad gebruiken.

Sollicitatie Amazon Prime-video in Windows 11/10 kan met maximale efficiëntie worden geïnstalleerd en gebruikt. Dit is alleen mogelijk met een nieuwe browser Microsoft Rand in de basis chroom .

 • Open de Amazon Prime Video-website in een nieuwe browser Microsoft Rand op basis van chroom.
 • Wanneer de website wordt geladen, selecteert u de menuknop in de rechterbovenhoek, aangegeven door drie horizontale stippen.
 • Kiezen Apps > Installeer deze site als app.
 • Het installeert de website Amazon Prime-video als shell-applicatie XAML op uw Windows 11/10-computer.

Ook hiervoor vindt u een vermelding in de lijst. alle applicaties in het menu” (Alle apps)Begin(Start menu)” . Indien nodig kunt u er een snelkoppeling op het bureaublad voor maken, deze op de taakbalk vastzetten of een live-tegel toevoegen.

Het is vermeldenswaard dat deze applicatie, in tegenstelling tot zijn tegenhangers, niet offline werkt voor Android(Android) en iOS.

Dit is de standaardprocedure voor het installeren van een website als Progressive Web App in de nieuwe Chromium-gebaseerde Microsoft Edge-browser.

Wat is het voordeel van het gebruik ervan Amazon Prime-apps(Amazon Prime-app) voor ramen ?

Het grootste voordeel van het gebruik van de app is dat je video’s kunt downloaden om altijd en overal offline te bekijken zonder internetverbinding. In totaal kun je niet meer dan 15 of 25 nummers uploaden eerste klas filmpje.

Hoe lang kun je de gedownloade video bewaren? Amazon Prime-app(Amazon Prime-app)?

Je kunt het niet lang bewaren. Het wordt automatisch verwijderd binnen 30 dagen na het downloaden. U kunt ook verwijdering instellen nadat het bekijken is voltooid. Dit is handig als u wilt dat het ruimte blijft innemen. Als u apps verwijdert, worden alle downloads verwijderd. Bovendien worden deze downloads niet op verschillende apparaten gesynchroniseerd.

Hoeveel apparaten kun je gebruiken Amazon Prime ?

Amazon Prime-video(Amazon Prime) kan op meerdere apparaten worden gedownload. De limiet is maximaal drie apparaten die tegelijkertijd kunnen streamen met dezelfde inloggegevens, en slechts twee apparaten kunnen tegelijkertijd hetzelfde nummer/dezelfde inhoud bekijken.

Gebruikers ophalen Prime-abonnement nog extra voordelen?

De app is alleen beschikbaar als je lid bent Amazon Prime . Alles wat u in de app krijgt, is dus beschikbaar voor alle gebruikers, inclusief offline downloads, het toevoegen van films aan favorieten en het bekijken van originele streaming-inhoud. Het is beschikbaar als onderdeel van een Amazon-abonnement, maar bevat niet de nieuwste add-ons.

Hoe stel je dat in? Amazon Prime op mijn televisie?

Het proces is voor alle apparaten hetzelfde. U moet inloggen met een account Amazone en bevestig vervolgens de link via e-mail of via de applicatie Amazone . U moet de code invoeren die op het scherm wordt aangeboden.

Welk apparaat moet ik zien? Amazon Prime op mijn televisie?

Amazon Prime Werkt op meerdere apparaten en services. Dit omvat apparaten Appel TV, Mijn tv , Chromecast , VuurTV , Roku enz. De interface is echter voor elk platform verschillend, maar de meeste functies zijn voor alle apps hetzelfde.

Ik hoop dat je onze nuttige gids hebt gevonden.(Ik hoop dat je onze nuttige gids hebt gevonden.)

Amazon Prime Video-app voor Windows 11/10 is nu beschikbaar om te downloaden Microsoft-winkel. Je kunt het ook downloaden en gebruiken of Amazon Prime installeren als een Progressive Web App (PWA) met behulp van de Edge-browser.

Download de Amazon Prime Video-app op Windows 11/10

Hieronder vindt u de lijst met functies van de nieuwe Amazon Prime Video-app voor Windows 11 en Windows 10:

 • Download video’s om ze offline te bekijken – overal en altijd
 • Huur of koop duizenden titels, waaronder nieuwe filmreleases, populaire tv-programma’s en meer
 • Met Prime Video Channels kunnen Prime-leden zich abonneren op meer dan 150 premium- en speciale kanalen zoals HBO, SHOWTIME, STARZ en Cinemax.
 • Betaal alleen voor de zenders die jij wilt, geen kabel nodig, op elk moment opzegbaar
 • Bekijk IMDb-informatie over de acteurs, liedjes en trivia voor video’s terwijl je streamt met X-Ray.

U kunt Amazon Prime Video voor Windows 11/10 downloaden via de Microsoft Store.

Installeer Amazon Prime Video als PWA op Windows 11/10

Amazon heeft ook een webapp uitgebracht voor zijn winkelportaal en een muziekapp voor Windows 10 en Windows 11. Met de kracht van Progressive Web Apps kan de Amazon Prime Video-app ook op Windows worden geïnstalleerd en kun je de streamingdiensten op de desktop gebruiken.

Installeer de Amazon Prime Video-app op Windows 10

De Amazon Prime Video-app op Windows 11/10 kan optimaal worden geïnstalleerd en gebruikt. Dit kan alleen door gebruik te maken van de nieuwe Microsoft Edge-browser op basis van Chromium.

 • Open de Amazon Prime Video-website in de nieuwe Chromium-gebaseerde Microsoft Edge-browser.
 • Wanneer de website wordt geladen, selecteert u de menuknop in de rechterbovenhoek, aangegeven door drie horizontale stippen.
 • Kiezen Apps > Installeer deze site als app.
 • Het installeert de Amazon Prime Video-website als een app met behulp van een XAML-shell op uw Windows 11/10-computer.

U vindt er ook een vermelding voor in de lijst in het startmenu. Indien nodig kunt u er een snelkoppeling voor maken op het bureaublad, deze vastzetten op de taakbalk of een live-tegel vastzetten.

Het is vermeldenswaard dat deze app, in tegenstelling tot zijn Android- en iOS-tegenhangers, niet offline werkt.

Dit is de standaardprocedure om een ​​website als Progressive Web App te installeren op de nieuwe Microsoft Edge browser op basis van Chromium.

Wat is het voordeel van het gebruik van de Amazon Prime-app voor Windows?

Het grootste voordeel van het gebruik van de app is dat je video’s kunt downloaden om altijd en overal offline te bekijken zonder internetverbinding. Je kunt maximaal 15 of in totaal 25 Prime Video-titels downloaden.

Hoe lang kun je de gedownloade video in de Amazon Prime-app bewaren?

Je kunt het niet lang bewaren. Het wordt automatisch verwijderd binnen 30 dagen na het downloaden. Je kunt het ook zo instellen dat het na het kijken wordt verwijderd. Het is handig als je wilt dat het de ruimte blijft innemen. Als u de apps verwijdert, worden alle downloads verwijderd. Bovendien worden deze downloads niet op verschillende apparaten gesynchroniseerd.

Hoeveel apparaten kun je Amazon Prime gebruiken?

Amazon Prime-video’s kunnen op meerdere apparaten worden gedownload. De limiet is maximaal drie apparaten die tegelijkertijd kunnen streamen met dezelfde inloggegevens, en slechts twee apparaten kunnen tegelijkertijd hetzelfde nummer/dezelfde inhoud bekijken.

Krijgen Prime-abonnementsgebruikers extra voordelen?

De app is alleen beschikbaar als je lid bent van Amazon Prime. Wat u ook in de app krijgt, is beschikbaar voor alle gebruikers, inclusief offline downloads, het toevoegen van films aan favorieten en het bekijken van originele streaming-inhoud. Het is beschikbaar als onderdeel van het Amazon-abonnement, maar bevat geen van de nieuwste add-ons.

Hoe stel ik Amazon Prime in op mijn tv?

Het proces is op alle apparaten hetzelfde. Je moet inloggen met een Amazon-account en vervolgens de link bevestigen via e-mail of de Amazon-app. U moet de code invoeren die op het scherm wordt aangeboden.

Welk apparaat heb ik nodig om Amazon Prime op mijn tv te bekijken?

Amazon Prime werkt op een breed scala aan apparaten en services. Deze omvatten Apple TV, Mi TV, Chromecast, FireTV, Roku-apparaten enzovoort. De interface is echter voor elk platform anders, maar de meeste functies zijn voor alle apps hetzelfde.

Mục lục