Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe de bootloader te ontgrendelen zonder pc op Android 2023

Vandaag ben ik terug met gedetailleerde instructies Ontgrendel de bootloader zonder pc op Android-telefoons. Android is het beste besturingssysteem als het gaat om aanpasbaarheid en Flexibiliteit. Het ondersteunt zaken als draagraketten, thema’s, pictogrampakketten en nog veel meer.

Met dit soort dingen kun je je telefoon precies zo maken als jij wilt. Veel gevorderde gebruikers willen echter meer uit hun telefoon, omdat ze niet tevreden zijn met de apps die beschikbaar zijn in de Play Store.

In plaats daarvan installeren veel gebruikers aangepaste versies ROM’s op hun apparaten, samen met het rooten en installeren van vele andere MOD’s die je Android-smartphone op systeemniveau kunnen aanpassen.

Terwijl deze dingen heel handig kunnen zijn om je smartphone high te maken uniekje kunt het niet op een andere smartphone gebruiken.

Helaas, omdat je een smartphone met een ontgrendelde bootloader nodig hebt om een ​​van deze dingen te installeren, kan het ontgrendelen van de bootloader van je Android-apparaat behoorlijk moeilijk zijn lastig.

Niet alleen dat, maar de meeste ook Procedure Om de bootloader van uw apparaat te ontgrendelen, hebt u een pc nodig. En aangezien niet alle Android-gebruikers toegang hebben tot een pc, is hier vandaag de complete gids voor het ontgrendelen van de bootloader zonder pc op Android.

Alles wat met dit proces te maken heeft, is te vinden in dit artikel. We zullen u door zaken leiden zoals de voordelen van het ontgrendelen van de bootloader, vereisten om de bootloader te ontgrendelen en tot slot de complete gids om je Android-apparaat succesvol te ontgrendelen. Onlangs heb ik ook een handleiding gepubliceerd over hoe je video’s voor volwassenen in de YouTube-app kunt blokkeren.

Voordelen van het ontgrendelen van Android Bootloader

Standaard kun je alleen officieel installeren Firmware op uw Android-apparaat. Dit betekent dat je alleen de Android-versie kunt krijgen die je van de provider van je telefoon krijgt.

Ontgrendel de bootloader zonder pc

Als u echter de bootloader van uw Android-apparaat ontgrendelt, kunt u elke aangepaste firmware op uw apparaat flashen. Dit betekent dat een ontgrendelde bootloader cruciaal is als je bijvoorbeeld een aangepast herstelaangepaste ROM’s laten knipperen of zelfs uw apparaat rooten.

Zelfs als uw apparaat om de een of andere reden is geblokkeerd, hebt u een ontgrendelde bootloader nodig om de standaard Android-firmware van uw apparaat te kunnen flashen. Nou, ik heb ook gedeeld hoe je Dolby Atmos installeert.

Moet lezen: Gebruik de Link2SD-app om de interne opslag te vergroten

Hoe ontgrendel je de bootloader zonder pc op Android?

Nu je het belang van een ontgrendelde bootloader kent, wil je misschien hetzelfde doen met je Android-apparaat. En de kans is groot dat je dat ook zult doen gewild voor de vereiste stappen op uw Android-apparaat, maar ontdekte dat voor de meeste methoden een pc nodig is.

Ontgrendel de bootloader op Android

Maar maak je geen zorgen, we zijn hier vandaag met de beste methode om de bootloader van je Android-apparaat te ontgrendelen waarvoor geen pc nodig is.

Er zijn verschillende van dergelijke methoden, en helaas werken de meeste niet altijd met succes. Daarom hebben we in dit artikel alleen de beste methoden genoemd om bootloaders zonder pc te ontgrendelen die een high hebben Slaagkans en heb geen pc nodig.

En als je ook de bootloader van je Android-apparaat wilt ontgrendelen knippert Aangepaste ROM’s moeten vervolgens de onderstaande stappen één voor één volgen.

Lees ook: Wijzig het IMEI-nummer op Android.

Vereisten voor het ontgrendelen van de Bootloader van Android-apparaten

Omdat we voor dit proces geen pc gebruiken, moeten we alle stappen op het Android-apparaat zelf uitvoeren. De de veiligste De methode hiervoor is de eerste die het Android-apparaat roott. Gebruik daarna root-toegang om een ​​aangepast herstel te installeren waarmee u de bootloader zonder pc op uw Android-apparaat kunt ontgrendelen. Daarom hebben we deze hele gids in twee belangrijke delen verdeeld.

De eerste is het rooten van uw apparaat, zodat u apps kunt gebruiken die root-toegang vereisen. Daarna gebruiken we een Specifiek App die root-toegang gebruikt om een ​​aangepast herstel te flashen.

Zodra dit is gebeurd, wordt de bootloader van je Android-apparaat met succes ontgrendeld. Voordat u verdergaat, moet u echter de volgende stappen doorlopen vereisten Punten één voor één:

Stap 1:

Zorg ervoor dat uw Android-apparaat volledig is opgeladen voordat u dit proces uitvoert. Als de batterij van uw apparaat niet volledig is opgeladen, wordt deze mogelijk uitgeschakeld tijdens het rooten harde baksteen een Android-apparaat.

Stap 2:

USB-foutopsporing moet zijn ingeschakeld op uw Android-apparaat om deze handleiding succesvol te laten werken. Om dit te doen, gaat u eerst naar het gedeelte Over de telefoon in de app Instellingen van uw Android-apparaat.

Tik nu acht keer Bouwen Nummer dat ontwikkelaarsopties ontgrendelt. Ga daarna naar de ontwikkelaarsopties en schakel USB-foutopsporing in op uw Android-apparaat.

Ontgrendel de bootloader zonder pc

Stap 3:

Maak een back-up van alle belangrijke gegevens op uw Android-apparaat op een extern apparaat. Het ontgrendelen van de bootloader resulteert meestal in het wissen van de interne opslag van uw Android-apparaat.

Dus als je er geen maakt Back-upU verliest waardevolle gegevens die op uw Android-apparaat zijn opgeslagen.

Moet lezen: Verberg apps op Android

Start uw Android-apparaat zonder een pc te gebruiken

Nadat u het volledige gedeelte met vereisten hebt doorgenomen, kunt u dit doen Doorgaan vóór het rootproces. Net zoals voor het ontgrendelen van de bootloader van je Android-apparaat, heb je voor rooten meestal ook een pc nodig.

Maar sinds dit artikel geconcentreerd Voor gebruikers die geen toegang tot een pc hebben, begeleiden we u nu door de stappen die nodig zijn om uw Android-apparaat te rooten zonder pc.

In dit artikel gebruiken we de Koninklijke wortel App voor Android-apparaten. Het is een app voor smartphones waarmee je je apparaat in principe met één klik kunt rooten. U kunt de gegeven stappen één voor één volgen om uw Android-apparaat succesvol te rooten zonder een pc te gebruiken:

Stap 1:

Bezoek deze downloadlink en download de nieuwste versie van Kingoroot op uw Android-apparaat.

Stap 2:

Nadat u de APK heeft gedownload, gebruikt u een bestandsverkenner en installeert u het APK-bestand op uw Android-apparaat.

Ontgrendel de bootloader op Android

Stap 3:

Open vervolgens Kingoroot en zorg ervoor dat USB-foutopsporing is ingeschakeld op uw apparaat. Sta ook alle vereiste machtigingen toe voor de Kingoroot-app in Android.

Stap 4:

Start ten slotte het rootproces in Kingoroot en zodra dit is voltooid, opnieuw beginnen Uw smartphone om hem succesvol te rooten. U kunt nu elke Android-app gebruiken waarvoor root-toegang vereist is om goed te kunnen functioneren.

Stappen om de bootloader te ontgrendelen zonder pc voor Android

Nadat u uw apparaat hebt geroot, kunt u het gebruiken zeker Apps om een ​​aangepast herstel te installeren. Zodra u een aangepast herstel op uw Android-apparaat installeert, wordt de bootloader ontgrendeld.

Een van de beste apps voor het installeren van aangepast herstel op Android via root is Flashify. Hiermee kun je iedereen flashen Beeldbestand op uw Android-apparaat met root-toegang.

Niet alleen dat, maar het kan zelfs de nieuwste versie van TWRP downloaden en flashen. Volg de instructies om deze app te gebruiken om de bootloader van uw Android-apparaat te ontgrendelen Instructies hieronder vermeld:

Stap 1:

Ga naar of bezoek de Google Play Store op uw Android-apparaat Link om te downloaden en installeer de Flashify-app op uw apparaat.

Ontgrendel de bootloader zonder pc op Android

Stap 2:

Open vervolgens deze app op uw apparaat en sta alle benodigde machtigingen toe.

Hoe de bootloader te ontgrendelen

Stap 3:

Zodra dit is gebeurd, selecteert u de hersteloptie. Er wordt een klein pop-upvenster geopend.

Ontgrendel de bootloader zonder pc

Stap 4:

Selecteer hier TWRP downloaden en selecteer uw Android-apparaat uit de lijst met apparaten.

Ontgrendel de bootloader zonder computer

Stap 5:

Ga ten slotte verder met de instructies op het scherm waarmee u TWRP Custom Recovery op uw apparaat installeert. De bootloader van uw Android-apparaat wordt succesvol ontgrendeld zonder een pc te gebruiken. U kunt nu alle aangepaste ROM’s installeren. Terugvorderingenof andere MODs op uw Android-apparaat zonder problemen.

Controleer ook: Download gratis betaalde apps

Afronden

Nou, dat is alles voor de gids Ontgrendel de bootloader zonder pc op Android. Ik hoop dat je de bootloader van je Android-apparaat met succes hebt ontgrendeld zonder computer.

Als u twijfels heeft over een van de stappen, kunt u uw vragen stellen in het opmerkingengedeelte.