Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe de kindermodus te gebruiken in de Microsoft Edge-browser

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de kindermodus gebruikt in de Microsoft Edge-browser

Soms kijken kinderen mee Internet(Internet) onbewust toegang krijgen tot pagina’s die niet voor kinderen bedoeld zijn of pagina’s met ongepaste inhoud. Daarom moet hun online-ervaring worden gecontroleerd of onder toezicht plaatsvinden. Browsers met gezinsveiligheidsopties kunnen ouders helpen bij het instellen van op leeftijd gebaseerde standaardinstellingen. Kindermodus in Microsoft Edge(Kindermodus in Microsoft Edge) heeft deze vangrails.

Hoe te gebruiken Kindermodus(kinder modus) Microsoft Rand

Ten eerste de veiligheid van kinderen Internet(Internet) hangt af van het bewustzijn van ouders over de veiligheidsrisico’s van internet en van het inzicht in hoe zij hun kinderen en adolescenten kunnen helpen deze risico’s te vermijden. Het vaststellen van duidelijk gedefinieerde regels kan kinderen helpen veilig op internet te surfen.

 1. Start de Edge-browser.
 2. Klik(Klik) op het profielpictogram om van profiel te wisselen .(Profiel)
 3. Selecteer Bladeren in kindermodus.
 4. Kies een leeftijdsgroep voor kinderen.
 5. Verander achtergrond en kleuren.
 6. Een website blokkeren of machtigingen verlenen.
 7. Beheer toegestane websites in de kindermodus.
 8. Om eruit te komen Kinderen-(Kindermodus) klik op de knop Kindmodus afsluiten.

Kinderen modus(modus) in de browser Microsoft Rand ondersteunt alleen kindvriendelijke inhoud, zoals aangepaste browserthema’s, browsen op basis van toestemmingslijsten, strikte Bing SafeSearch en het vereisen van een wachtwoord om uit te loggen.

Start uw browser Rand en klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek om van profiel te wisselen.

Selecteer de optie” Overzicht in kindmodus(Bladeren in kindermodus)” zoals weergegeven in de afbeelding hierboven. Het mooie is dat je niet hoeft in te loggen in de browser. Als u zich echter aanmeldt, kunt u uw instellingen synchroniseren Kindermodus tussen uw apparaten.(kinder modus)

Er verschijnt een nieuwe pagina met informatie over deze functie. Je kunt het overslaan om door te gaan.

Selecteer desgevraagd de juiste leeftijdsgroep om te beginnen Kindermode(Kinder modus):

 • 5-8 jaar oud
 • 9 jaar en ouder

Voor de modus is geen kinderaccount of profiel vereist. Nieuw raam Kindermode(Kindermodus) wordt geopend in de modus Volledig scherm.

Hier kunt u de kleuren wijzigen of de achtergrond wijzigen.

Kiezen ” Kies achtergrond en kleuren(Kies achtergrond en kleuren) “, kies een thema en druk op de knop” Klaar “. (Gereed)Wijzigingen die u aanbrengt in onderwerpen in Kindermode(Kindermodus) is niet van toepassing op normale kijkvensters.

Vervolgens moet u toestemming verlenen aan de website Kindermode(Kindermodus), zodat als een kind een website bezoekt die niet in de toegestane lijst staat, hij op de blokkeerpagina terechtkomt. Alleen de link naar de specifieke website op de geblokkeerde pagina is beschikbaar in de browsersessie.

Opmerking. U kunt alleen wijzigingen aanbrengen in de toegestane lijst als u zich buiten de viewport bevindt Kindermode. (Kid-modus) Ga hiervoor naar ” Instellingen en anderen(Instellingen en meer) “, selecteren” Instellingen(Instellingen)” en scrol omlaag naar “ De familie(Familie)” in het navigatiemenu aan de linkerkant.

Overschakelen naar Rechts(Rechts) en navigeer naar het gedeelte ‘Toegestane sites beheren’ in de koptekst “Kindermode”. (Beheer toegestane websites in kindermodus) Hier kunt u een vooraf gedefinieerde lijst bekijken met websites die geschikt zijn voor kinderen.

Verwijder websites in de kindermodus in Edge-browser

De lijst volgt alfabetische volgorde in de naamgevingsconventie. Toevoegen(Voeg toe) of verwijder websites indien nodig.

Eindelijk naar de uitgang Kindermode(kinder modus), Microsoft Rand zal blijven aankomen Kindermode(Kinder modus) . Dus als je normaal door de pagina’s wilt bladeren, ben je weg Kindermode(Kindermodus)”.

Kiezen ” Kindermodus”(Kindermodus) bovenaan de browser.

Verlaat het kindmodusvenster

Kiezen Raam ” (Raam)Verlaat de kindermodus”(Verlaat de kindermodus) .

Voer uw apparaatwachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. Het is dezelfde als degene die wordt gebruikt om de computer te ontgrendelen.

Daarna wordt u veilig achtergelaten Kindermode(Kindermodus) en u kunt doorgaan met normaal browsen. Dragen(Let op) dat als u het venster opent vanuit de taakbalk of de ” dichtbij(Sluiten)” bovenaan de browser, Microsoft Rand zal om de inloggegevens van uw apparaat vragen.

Kinderen modus(Modus) in de Edge-browser is geprogrammeerd om automatisch de browsergegevens te verwijderen wanneer u afsluit. Bovendien worden zaken als cookies en andere websitegegevens verwijderd wanneer de kindermodus wordt uitgeschakeld.

Verbonden(Gerelateerd): Een website blokkeren in Microsoft Edge(Een website blokkeren in Microsoft Edge).

Soms kunnen kinderen tijdens het surfen op internet onbewust op sites terechtkomen die niet kindvriendelijk zijn of ongepaste inhoud bevatten. Daarom moet hun online-ervaring worden gemonitord of onder toezicht worden uitgevoerd. Browsers die zijn uitgerust met Family Safety-functies kunnen ouders helpen standaardinstellingen in te stellen op basis van leeftijd. Kindermodus in Microsoft Edge beschikt over dergelijke veiligheidsleuningen.

Hoe de kindermodus te gebruiken in Microsoft Edge

Ten eerste is de internetveiligheid voor kinderen afhankelijk van het feit dat ouders zich bewust zijn van de risico’s voor de internetveiligheid en begrijpen hoe ze hun kinderen en tieners kunnen helpen deze risico’s te vermijden. Door duidelijk gedefinieerde regels te stellen, kunnen kinderen het internet veilig verkennen.

 1. Start de Edge-browser.
 2. Klik op het profielpictogram om van profiel te wisselen.
 3. Selecteer Bladeren in kindermodus.
 4. Selecteer de leeftijdsgroep voor kinderen.
 5. Verander achtergrond en kleuren.
 6. Blokkeer of verleen websiterechten.
 7. Beheer goedgekeurde websites in de kindermodus.
 8. Om de Kindmodus af te sluiten, klikt u op de knop Kindmodus afsluiten.

De kindermodus in de Microsoft Edge-browser ondersteunt alleen kindvriendelijke inhoud, zoals aangepaste browserthema’s, browsen op basis van de toelatingslijst, Bing SafeSearch ingesteld op strikt en een wachtwoordvereiste om af te sluiten.

Start de Edge-browser en klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek om van profiel te wisselen.

Blader door de kindermodus in Edge

Selecteer de optie zoals weergegeven in de afbeelding hierboven. Het fijne is dat je niet hoeft in te loggen in de browser. Als u zich echter aanmeldt, kunnen de instellingen voor de kindermodus op al uw apparaten worden gesynchroniseerd.

Er verschijnt een nieuwe pagina die u informeert over de functie. Je kunt het overslaan om door te gaan.

Kindermodus in Microsoft Edge

Selecteer desgevraagd een geschikte leeftijdsgroep om de Kindermodus te starten:

Voor de modus is geen kinderaccount of profiel vereist. Er wordt een nieuw kindermodusvenster geopend in de modus Volledig scherm.

Hier kunt u de kleuren wijzigen of de achtergrond wijzigen.

Selecteer , selecteer een onderwerp en klik op de knop. De wijzigingen die u aanbrengt in thema’s in de Kids-modus zijn niet van toepassing op gewone browservensters.

In de toekomst moet u websiterechten verlenen in de Kids-modus, zodat wanneer een kind een website bezoekt die niet op de acceptatielijst staat, hij/zij een geblokkeerde pagina tegenkomt. Alleen de specifieke websitelink op de blokkerende pagina is beschikbaar in de browsersessie.

Opmerking – U kunt alleen wijzigingen aanbrengen in de toelatingslijst als u zich buiten het browservenster van de kindermodus bevindt. Om dit te doen, moet u naar de optie onder het linkernavigatiemenu gaan, deze selecteren en naar beneden scrollen naar de optie.

Beheer websites in kindermodus

Ga naar het rechterpaneel en ga naar de kop. Hier kunt u de vooraf gedefinieerde lijst met kindvriendelijke websites bekijken.

Verwijder Sites Kids-modus in Edge Browser

De lijst volgt de alfabetische volgorde van de naamgevingsconventie. Voeg indien nodig sites toe of verwijder deze.

Ten slotte blijft Microsoft Edge starten in de Kindermodus totdat u de Kindermodus afsluit. Als je dus in de normale modus wilt browsen, heb je de kindermodus verlaten.’

Selecteer het Kids Mode-pictogram bovenaan de browser.

Verlaat het venster Kindermodus

Selecteer de.

Voer het apparaatwachtwoord in als daarom wordt gevraagd. Het is dezelfde als degene die wordt gebruikt om uw computer te ontgrendelen.

Als u klaar bent, kunt u de Kindermodus veilig afsluiten en het normale browsen hervatten. Houd er rekening mee dat Microsoft Edge om de inloggegevens van uw apparaat zal vragen wanneer u het venster sluit via de taakbalk of via de knop bovenaan de browser.

De kindermodus in de Edge-browser is geprogrammeerd om automatisch browsegegevens te verwijderen wanneer u afsluit. Bovendien worden zaken als cookies en andere websitegegevens verwijderd wanneer de kindermodus wordt uitgeschakeld.

samengebonden: Hoe een website in Microsoft Edge te blokkeren.