Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe de webcam op Xbox One te gebruiken voor video of microfoon

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de webcam op Xbox One gebruikt voor video of microfoon

Steun USB-camera’s(USB-camera) was een van de grootste functies die werden geïntroduceerd Xbox One . Nu kunt u gebruiken Skypen met je favoriete webcam en ga ook live terwijl je deze gebruikt mixer . Er is ook een klein voorbehoud dat we in deze handleiding zullen bespreken.

Je moet weten dat het toevoegen van ondersteuning netwerk(Webcam)camera’s waren geen verrassing. Kinect eindigde slecht, te beginnen met de Xbox One S, die geen speciale poort had Kinect en later stopte de productie volledig. Microsoft Het werd noodzakelijk om ondersteuning te openen voor externe accessoires, waaronder netwerk(Webcam)camera.

Een USB-webcam gebruiken met Xbox One

Het installeren van de webcam is vrij eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw webcam aansluiten en deze zal de installatie automatisch op de achtergrond uitvoeren zonder u om iets te vragen. Je krijgt er niet eens een melding over, wat behoorlijk vervelend is. Met mij Logitech C930e-webcamera(Logitech-webcam C930e).

Er zijn twee situaties waarin het gebruik van een webcam nuttig is Xbox One-Skype En mixer .

Hoe een webcam in te stellen Skypen voor de Xbox One

Ik neem aan dat je dat al hebt Skypen op Xbox One. Als je dat nog niet hebt gedaan, open het dan scoren(Winkel), zoeken en installeren. Het is een eenvoudig proces. Log daarna in op uw account Microsoft en het zal voor je klaar staan.

Een probleem met netwerk(Webcam)camera aan Xbox One En Skypen is dat de webcam niet automatisch wordt geselecteerd voor videoconferenties. Je moet configureren met Skype-instellingen(Skype-instellingen). Na(Eenmalig) Je kunt ook de microfoon van de webcam gebruiken.

 1. Start Skype op Xbox One.
 2. Klik Menuknop op de controller(Menuknop op uw controller) om het Skype-menu te openen.
 3. Scroll naar beneden en selecteer Instellingen(Instellingen) .
 4. Audio en video(Audio & Video) is het eerste wat je daar zou moeten zien.
 5. In het hoofdstuk ” Video(Video)” selecteer de vervolgkeuzelijst met “ Standaardapparaat”.(standaard apparaat)
 6. Selecteer hier een webcam.
 7. Gebruik dan testvideo, (Testvideo, ) om te zien hoe het resultaat eruit ziet. Je hebt ook de mogelijkheid om opties te selecteren zoals ” Automatische camerazoom(Camerazoom automatisch aanpassen) ” en ” Reset de handmatige weegschaal altijd tussen gesprekken door.”(Handmatige zoom altijd opnieuw instellen tussen gesprekken)
 8. Om ervoor te zorgen dat het geluid goed werkt, kun je gebruik maken van de optie Geluid testen .

Beheer audio- en camerarechten:(Beheer audio- en camerarechten 🙂

Als in Windows 10 in Xbox One Er is een speciale sectie waar u toepassingen die systeembronnen gebruiken, kunt toestaan ​​of weigeren. In dit geval moet u dit verstrekken Skypen Toestemming om te gebruiken als microfoon(microfoon) en Camera’s(camera) . Als iets niet werkt zoals verwacht, heb je twee opties in het gedeelte Instellingen.

 • Wijzig camerarechten.
 • Wijzig de microfoonrechten.

Open het en je zou een lijst met apps moeten zien die je kunt gebruiken. Zorg ervoor dat het hier is geselecteerd Skypen. Je hebt ook een globale optie waarmee je de camera- of microfoonoptie voor alle apps kunt uitschakelen.

Opmerking. U kunt het op elk gewenst moment gebruiken om de microfoon te testen Skype-bot op je lijst contacten(Contact) om een ​​spraakoproep te plaatsen. Hiermee kunt u een bericht opnemen en vervolgens voor u afspelen.

Hoe de webcam te gebruiken met mixer voor de Xbox One

Mixer is een online streamingplatform waarmee u uw games samen met uw video en audio kunt streamen. Het goede nieuws is dat je video’s van Webcams voor hetzelfde. (Webcam) U moet dit instellen wanneer u voor de eerste keer een uitzending instelt.

 1. druk op de knop (Druk op)Xbox op de controller om het menu te openen leiding.
 2. Gebruik de rechterbumper om bij de ” Verzenden en opnemen”.(uitzending en opname)
 3. Kiezen overdragen(Uitzending) om de uitzendopties te openen.
 4. Zet de schakelaar gemarkeerd met ‘aan’ “Zet de camera aan”(Zet de camera aan) .
 5. Mijn microfoon stond standaard aan en er is geen manier om deze uit te zetten.
 6. Ga ook naar “Aanvullende instellingen(Geavanceerde instellingen)” en “Aanzetten (draai)microfoon(microfoon) » . Hier kunt u ook het volume aanpassen. Microfoon.(Microfoon)

De webcam op Xbox One gebruiken voor video of microfoon 2

Daarna kunt u de instellingen aanpassen om de videovoorbeeldpositie van de camera en de zoomfunctie tijdens het streamen te wijzigen. Uitbuiten Camera-instellingen wijzigen(Camera-instellingen wijzigen) in de uitzending.

Er zijn twee manieren om te controleren of de jouwe werkt microfoon(microfoon) op de webcam. Eerst(Eerste) Nadat de uitzending is begonnen, heb je een klein chatvenster. Zoek daar naar het pictogram. Microfoon. (Microfoon) Als er geen is” Stop(Stop)”, wat betekent dat het aan staat.

Hoe de webcam op Xbox One te gebruiken voor video of microfoon 3

Ten tweede: openen overdragen(Uitzending) op een andere computer, zet iemand voor je Xbox en vraag de persoon om te spreken. Je moet Zijn stem kunnen horen.

Tip voor probleemoplossing:(Tip voor het oplossen van problemen 🙂

Als uw Xbox One-console wordt gedeeld met uw gezin, moet u ervoor zorgen dat delen is ingeschakeld Kinect of een andere camera in de sectie Onlineprivacy en veiligheid(Privacy en onlinebeveiliging) > Xbox Live-privacy(Xbox Live-privacy) > Details bekijken en aanpassen(Details bekijken en aanpassen) > Spelinhoud(Spelinhoud) . Als u dit niet inschakelt en een familielid is ingelogd op de console, kunt u deze niet gebruiken. Elke keer dat u deze functie gebruikt, geeft u toestemming of vertrekt u.

Wanneer Microsoft Deze functie werd voor het eerst geïmplementeerd en er was geen ondersteuning Webcam-audio . Om dit te doen moesten consumenten hun toevlucht nemen tot headsets en externe microfoons. Microsoft er echt over gesproken, en toen dachten ze dat sinds het internet Camera’s(Webcams) bieden geen spraakonderdrukking zoals Kinect , zij ondersteunen het niet. Nu microfoon(Microfoon) werkt voor zowel streaming als bellen Skypen . opmerking(let hierop Schakelaar(Overschakelen naar Microfoon aan(microfoon).

Niettemin, Webcam-microfoon(Webcammicrofoon) werkt nog steeds nergens Xbox One , vooral in groepschat, wat heel erg vervelend is. U moet een externe microfoon gebruiken Elite-controller(Elite Controller) om dit probleem op te lossen.

ondersteuning voor USB-camera was een van de grootste functies waarvoor werd geïntroduceerd Xbox One. Je kunt nu Skype gebruiken met je favoriete webcam en ook live gaan als je Mixer gebruikt. Er zijn ook enkele beperkingen die we in deze handleiding zullen bespreken.

Je moet weten dat de toevoeging van webcamondersteuning geen verrassing was. Kinect kende een slecht einde te beginnen met Xbox One S, waar er geen speciale poort voor Kinect was, en later stopte de productie volledig. Het werd voor Microsoft noodzakelijk om ondersteuning te openen voor externe accessoires, waaronder een webcam.

Een USB-webcam gebruiken met Xbox One

Het installeren van een webcam is vrij eenvoudig. Het enige dat u nodig hebt, is uw webcam aansluiten. Deze voert de installatie automatisch op de achtergrond uit en vraagt ​​niets. Je krijgt er niet eens een melding over, wat behoorlijk vervelend is. Ik heb een Logitech-webcam C930e.

Er zijn twee situaties waarin het gebruik van een webcam op Xbox One nuttig is: Skype en Mixer.

Een webcam instellen in Skype voor Xbox One

Ik neem aan dat je Skype al op je Xbox One hebt geïnstalleerd. Als je dat nog niet hebt gedaan, open dan de Store, zoek en installeer. Het is een eenvoudig proces. Wanneer u klaar bent, logt u in met uw Microsoft-account en staat het voor u klaar.

Het probleem met webcam op Xbox One en Skype is dat de webcam niet automatisch wordt geselecteerd voor videoconferenties. U moet Skype-instellingen gebruiken. Je kunt dan ook de microfoon van de webcam gebruiken.

Hoe de webcam op Xbox One te gebruiken voor video of microfoon 4

 1. Start Skype op uw Xbox One.
 2. druk de Menuknop op uw controller om het Skype-menu te openen.
 3. Scroll naar beneden en selecteer Instellingen.
 4. Audio en video is het eerste wat je daar moet zien.
 5. Selecteer onder Video het vervolgkeuzemenu met Standaard apparaat geselecteerd
 6. Selecteer hier uw webcam.
 7. Gebruik vervolgens de testvideo, om te zien hoe de uitvoer eruit ziet. Je hebt ook de mogelijkheid om opties in of uit te schakelen, zoals Pas de camerazoom automatisch aanEn Reset altijd de handmatige zoomfunctie tussen gesprekken
 8. Om ervoor te zorgen dat de audio goed werkt, kunt u gebruik maken van de Geluid testen Mogelijkheid.

Gebruik de webcam op Xbox One

Beheer audio- en camerarechten:

Net als Windows 10 heeft Xbox One een speciale sectie waar je apps kunt toestaan ​​of weigeren die systeembronnen gebruiken. In dit geval moet u Skype toestemming geven om zowel de microfoon als de camera te gebruiken. Als de zaken niet werken zoals verwacht, heeft u twee opties in het gedeelte Instellingen

 • Wijzig camerarechten.
 • Wijzig de microfoonrechten.

Open dit en je zou een lijst met apps moeten zien die het kunnen gebruiken. Zorg ervoor dat Skype hier is geselecteerd. Je hebt ook een globale optie waarmee je de camera- of microfoonoptie voor alle apps kunt uitschakelen.

Let op: Om de microfoon te testen, kunt u altijd de Skype-bot in uw contactenlijst gebruiken om te bellen. Hiermee kunt u een bericht opnemen en vervolgens afspelen.

Een webcam gebruiken met Mixer voor Xbox One

De Mixer is een online streamingplatform waarmee u uw games samen met uw video en audio kunt streamen. Het goede nieuws is dat je je webcamvideo voor hetzelfde kunt gebruiken. U dient dit voor de eerste keer in te stellen bij het instellen van de overdracht.

De webcam op Xbox One gebruiken voor video of microfoon 1

 1. Druk op de Xbox-knop op de controller om het Guide-menu te openen.
 2. Gebruik de rechterbumper om te navigeren Verzending en opname Tab.
 3. Kiezen overdragen om uw overdrachtsopties te openen.
 4. Activeer de schakelaar gemarkeerd met Zet de camera aan.
 5. Bij mij stond de microfoon standaard aan en er is geen manier om deze uit te schakelen.
 6. Ga ook naar Geavanceerde instellingen en zet de microfoon aan. Ook kunt u hier het microfoonvolume aanpassen.

De webcam op Xbox One gebruiken voor video of microfoon 2

Na dit bericht kun je opties instellen om de videovoorbeeldpositie van de camera te wijzigen en te zoomen tijdens het streamen. Gebruik de Camera-instellingen wijzigen in de voorstelling.

Er zijn twee manieren om te testen of uw microfoon op de webcam werkt. Nadat u de overdracht heeft gestart, krijgt u eerst een klein chatvenster. Zoek daar naar een microfoonpictogram. Als het geen “stop”-achtig pictogram heeft, betekent dit dat het is geactiveerd.

Hoe de webcam op Xbox One te gebruiken voor video of microfoon 3

Ten tweede, open je uitzending op een andere computer en laat iemand voor de Xbox zitten en vraag hem of haar om te spreken. Je zou zijn stem moeten kunnen horen.

Tip voor probleemoplossing:

Als je Xbox One wordt gedeeld met je gezin, moet je ervoor zorgen dat je het delen van inhoud met Kinect of een andere camera hebt toegestaan Privacy en onlinebeveiliging > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Spelinhoud. Als u dit niet inschakelt en een familielid is ingelogd op de console, kunt u deze niet gebruiken. Ofwel geeft u toestemming, ofwel logt u uit telkens wanneer u deze functie gebruikt.

Toen Microsoft deze functie oorspronkelijk introduceerde, was er geen ondersteuning voor webcamaudio. Om dit te bereiken waren consumenten afhankelijk van headsets en externe microfoons. Microsoft sprak hierover en geloofde destijds dat webcams zoals Kinect geen spraakonderdrukking boden, ze dit ook niet ondersteunden. Nu werkt de microfoon voor zowel streaming als Skype-gesprekken. Merk op dat de schakelaar voor de microfoon is geactiveerd.

De webcammicrofoon werkt echter nog steeds nergens op Xbox One, vooral niet in partychat, wat heel erg vervelend is. U moet een externe microfoon gebruiken met een Elite Controller om dit probleem op te lossen.