Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe een fysieke machine naar een VirtualBox-machine te converteren.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u een fysieke machine naar een VirtualBox-machine converteert.

Als u een fysieke machine wilt omzetten in een virtuele machine die klaar is om in VirtualBox te draaien, lees dan hieronder verder.

Soms moet u een oude computer bewaren voor de programma’s en bestanden die erop staan. In zo’n geval kunt u de oude computer behouden (als deze geen hardwareproblemen heeft) of de fysieke computer omzetten in een virtuele machine die u kunt openen met VirtualBox.

In deze tutorial leert u hoe u van een fysieke Windows XP-machine een VirtualBox-machine kunt maken. Dezelfde instructies kunnen worden gebruikt om elke fysieke machine met Windows 7, 8 of 10 OS naar VirtualBox te converteren.

Hoe u een fysieke Windows-pc converteert naar een virtuele VirtualBox-machine.

Stap 1. Converteer de harde schijf van de fysieke machine naar een virtuele harde schijf.

De eerste stap bij het converteren van een fysieke machine naar een VirtualBox-machine is het converteren van de harde schijf van de fysieke machine naar een afbeeldingsbestand voor de virtuele harde schijf (VHD of VHDX). Het enige dat u nodig hebt, is het disk2vhd-hulpprogramma van www.sysinternals.com.*

* De informatie: Schijf2vhd is een hulpprogramma dat een virtueel schijfkopiebestand (VHD of VHDX) kan maken vanaf een fysieke schijf voor gebruik in VirtualBox, Microsoft Virtual PC of Microsoft Hyper-V virtuele machines (VM’s).

Hoe een fysieke harde schijf naar een virtuele harde schijf te converteren met Disk2vhd:

1. Download en pak het bestand Disk2vhd.zip uit op de computer die u wilt converteren naar een VirtualBox-machine of op een andere computer waarop u de harde schijf hebt aangesloten van de fysieke machine die u naar een virtuele machine wilt converteren.

2. Vanuit de uitgepakte map, Klik met de rechtermuisknop bij schijf2vhd64.exe en selecteer Uitvoeren als beheerder. Vraag dan Ja inderdaad op UAC-waarschuwing.

+

3. In het Disk2vhd-venster:

  1. Deactiveren de Gebruik VHDX selectievakje. *
  2. Selecteer de fysieke schijf die u naar een virtuele schijf wilt converteren. (In dit voorbeeld heb ik de harde schijf die ik naar een virtuele schijf wil converteren, aangesloten op een andere pc).
  3. Kiezen A Doelmap En Voer een naam in voor het gemaakte virtuele schijfbestand (bijvoorbeeld “WindowsXP.vhd”). **
  4. Klik ten slotte Creëren om de virtuele schijfkopie van de fysieke schijf te maken.

* Opmerkingen:1. VirtualBox ondersteunt VHD-bestanden, maar niet VHDX. 2. Als u Disk2vhd op dezelfde computer gebruikt die u naar virtueel wilt converteren, slaat u het virtuele schijfbestand op een ander station op en niet op schijf C:

4. Wacht nu tot het virtuele schijfbestand is gemaakt. Als u klaar bent, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2. Converteer het VHDX-afbeeldingsbestand naar een VDI-bestand (OPTIONEEL). *

Opmerking: zoals ik hierboven al zei, kan VirtualBox prima VHD-schijfkopiebestanden lezen, maar geen VHDX-bestanden. Als u om wat voor reden dan ook een VHDX-bestand hebt gemaakt, converteer het dan naar een VDI-bestand. Volg anders de onderstaande stappen. ga naar de volgende stap.

Hoe VHDX naar VDI te converteren:

1. Open Opdrachtprompt als beheerder.

2. Typ in de opdrachtprompt de volgende opdracht en druk op Enter:

3. Voer nu de volgende opdracht in om het VHDX-bestand naar een VDI-bestand te converteren:

* Opmerking: waarbij FILENAME1=de bestandsnaam (en pad) van het VHDX-bestand en FILENAME2=de bestandsnaam van het geconverteerde VDI-bestand is. bijvoorbeeld:

Stap 3. Stel een nieuwe VM in VirtualBox in met behulp van het VHD-bestand.

1. Open VirtualBox-beheerder en selecteer Nieuw om een ​​nieuwe VM-machine te maken.

2. Voer een naam in voor de VM-machine en klik op Volgende.

Virtualbox-machine instellen

3. Geef de toegewezen geheugengrootte op voor de nieuwe VM en klik op Volgende.

Converteer fysieke machine naar Virtualbox

4a. Kiezen Gebruik een bestaand virtueel schijfbestand en klik Zoekopdracht.

VirtualBox virtueel schijfbestand

4b. Kiezen Toevoegen en selecteer het VHD- (of VDI-)bestand.

Voeg een virtueel harde schijfbestand virtualbox toe

4c. Kies uiteindelijk Creëren om de nieuwe VM-machine te maken.

Voeg een vhd-bestand toe aan virtualbox

5. Wanneer de virtuele machine is gemaakt, gaat u naar systeem en in moederbord Instellingen passen de volgende acties toe:

  1. Zin harde schijf Hoe eerste opstartapparaat.

  2. Schakel I/O-APIC in geavanceerde functie. (Anders zou de VM-machine niet opstarten).

  3. Zelfs als het gastbesturingssysteem op UEFI is gebaseerd, Schakel EFI in (alleen speciale besturingssystemen). (Laat deze instelling anders uitgeschakeld).

Converteer een fysieke computer naar een Virtualbox-machine

6. Begin de Virtuele machine.

7. Nadat de VM is gestart, gaat u verder met Installeer VirtualBox-gasttoevoegingen om het besturingssysteem te optimaliseren voor betere prestaties en bruikbaarheid en dat is alles!

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe een fysieke machine naar een VirtualBox-machine te converteren. 1

Mục lục